Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Alexandra Södergran - Pomon tyttäret - eroottinen novelli maksuttomasti

"Luomet olivat raskaat ja huulet raollaan. Sofi mumisi särkyneellä äänellä: ’Haluan, että otat minut samalla tavoin kuin otit sisareni.’"

Janne kutsutaan rehvakkaan pomonsa juhannusjuhlille. Hän lähtee mukaan hieman vastahakoisesti. Juhlissa ovat kuitenkin myös pomon kaksi tytärtä: Annika ja Sofi. He ovat nuoria ja kauniita – ja kuten Janne äkkiä huomaa, kiinnostuneita hänestä. Hän on vanhempi ja kokenut. Hän viettelee ensin Annikan ja hiipii sitten viattoman Sofi-pikkusiskon luo. Tämäkin on odottanut häntä. Lopulta he kaikki kolme yhtyvät ja viettävät yhteisen villin yön, jota kukaan heistä ei hevin unohda.

"Pomon tyttäret" on novelli kuumasta ja villistä juhannusyöstä, uskalluksesta löytää uutta ja kolmesta vartalosta, jotka sulautuvat yhdeksi. Pseudonyymi Alexandra Södergran on ruotsalainen novellikirjailija. Hänen tekstinsä käsittelevät usein tabuina pidettyjä aiheita uudenlaisessa valossa. Södergrania kiinnostaa erityisesti erotiikka. Hän lähestyy aiheitaan tavalla, joka sekä yllättää että viihdyttää. Södergran on julkaissut runsaan tusinan verran eroottisia teoksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alexandra Södergran

Julkaistu

2019-11-27

Lukija

J. C. Storm

Äänikirjan pituus

39 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Pomon tyttäret - eroottinen novelli

Lumoava Pomon tyttäret - eroottinen novelli on tyylikäs muut, mitä lukiessa kellonaika katoaa tyystin. Kirjan on kirjoittanut Alexandra Södergran. Kyseinen kirja on sivumäärältään 17 sivua, näin ollen kirjaa piisaa useaksi toviksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä kyydissä kuuntelet peräti 0:39:30 h. Äänikirja onkin loistava tapa kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, taksissa tai esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan sointuvana lukijana toimii J. C. Storm. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-11-27 julkasijan Lust toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tuoreen tavan nautiskella kirjoista. Mikäli sinulla on puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin taskussasi lukemattomia kirjoja. Tilittämällä kiinteän kuukausimaksun vapautat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat sinun elinaikanasi. Paras vierailijalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista kokeilua ja siten saat rajoittamattomasti testata parin viikon ajan äänikirjoja ja testata onko palvelu sinulle sovelias.