Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

B. J. Hermansson - Rakastaja - eroottinen novelli maksuttomasti

"Haluan sinut, Alexander. Ja minä sinut, vastaat kiihko silmissäsi.

Ja sinä täytät minut. Työnnät elimesi minua kohti, minun aukkooni, minun sisälleni. Iho kohtaa ihon, ja kahdesta erillisestä osasta tulee yksi ja sama. Se värisee ja järisee, rajusti, ja silti kuin hyväillen."

Olen rakastanut lupaa ja anteeksiantoa pyytämättä.

Jotkut rakkausjuttuni ovat olleet lyhyitä, ohimeneviä tapauksia. Toiset ovat johtaneet suhteeseen, pitkäkestoiseen tai toistuvaan yhdessäoloon – ja jopa avioliittoon. Joissakin tapauksissa rakastajani on ollut kutakuinkin minun ikäiseni, joskus jopa paljon vanhempi. Olen rakastellut näiden miesten kanssa silloinkin, kun omatuntoni, tai joku toinen ihminen, on ollut suhdetta vastaan. Sen sijaan että olisin kuunnellut ja antanut periksi, olen päättänyt jatkaa. Rakastellut ja tullut rakastelluksi.

Itselleni en ole koskaan, en ikinä, sanonut ei. Sillä rakastajani ovat himoinneet vartaloani yhtä kovasti kuin minä olen himoinnut heitä. B. J. Hermansoniin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sävy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyväksyttyjä käsityksiä, jotka usein liittyvät vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

B. J. Hermansson

Julkaistu

2019-07-29

Lukija

J. C. Storm

Äänikirjan pituus

48 min

E-kirjan pituus

22 sivua

Tietoa kirjasta Rakastaja - eroottinen novelli

Rakastaja - eroottinen novelli on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. B. J. Hermansson on kirjan kirjoittajana. Kyseinen Style of music on pituudeltaan 22 sivua, toisin sanoen riemua riittää useaksi ajanjaksoksi. Kyseisestä e-kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:48:23 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä jossa milloinkin menetkään eli se tekee matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä kirjaa lukee J. C. Storm. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-07-29 julkasijan Lust toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja onkin kätevä konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä kuljet. Se kaikki onnistuu mutkattomasti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Mikäli epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin yritä sitä 2 viikon ajan.