Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Cupido And Others - Ruotsalaisnuoret Kaliforniassa maksuttomasti

Nainen/nainen. Mies/mies. Biseksuaalisuus. Panseksuaalisuus. Queer. Toiset eivät koskaan kyseenalaista homouttaan. Toiset taas elävät vuosia heteroliitossa, kunnes yhtäkkiä ajatus ystävättärestä kovettaa nännit tai parhaan kaverin kosketus saa kalun jäykistymään.

Tämä on kokoelma eroottisia novelleja Cupidolta. Novellikokoelma sisältää seuraavat novellit:

"Ruotsalaisnuorukainen matkustaa jenkkeihin tapaamaan kaveriaan, johon hän on ihastunut. Mutta kaverilla on muita suunnitelmia." – Uima-altaalla kirjoittanut Manu Seppänen

"He heräävät yhdessä ja rakastelevat yhdessä. Heidän on myönnettävä, että heitä kiinnostavat enemmän takapuolet kuin etupuolet." – Fantasia kirjoittanut Yksin muiden joukossa CUPIDO on elämänilon, himon ja nautinnon aikakauslehti, joka on julkaissut lukijoidensa fantasioihin ja seksikokemuksiin perustuvia novelleja jo vuodesta 1984.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Cupido And Others

Julkaistu

2020-05-12

Lukija

Juhani Linjala

Äänikirjan pituus

40 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Ruotsalaisnuoret Kaliforniassa

Lue heti touhukas muut Ruotsalaisnuoret Kaliforniassa, minkä kanssa tunnet imuistoisia kokemuksia. Cupido And Others on teoksen kirjoittajana. Tämä muut pitää sisällään 16 sivua, joiden mukana nautiskella jopa useampi hetki. Tottakai ei ole välttämätöntä tyytyä vain luettavaan versioon, saatavissa on lisäksi 0:40:24 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin ainutlaatuinen keino kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai vaikka pyöräilemässä. Äänikirjan on lukenut Juhani Linjala. Kirja on alunperin julkaistu 2020-05-12 julkaisijan Cupido toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan kokonaan modernin konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat parhaan kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi vilpittömän helppoa, sillä voit esteettömästi kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.