Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Alexandra Södergran - Sähkökatko opiskelija-asuntolassa - eroottinen novelli maksuttomasti

Linda asuu opiskelija-asuntolan käytävän varrella, mutta pysyttelee enimmäkseen omissa oloissaan. Tilannetta ei lainkaan paranna se, että hän onnistuu sotkeutumaan käytävän ihmissuhdekiemuroihin.

Eräs ilta muuttaa kuitenkin kaiken. Sähkökatko pimentää koko käytävän. Pimeässä alkavat kaikkien eroottiset taipumukset ja halut kasvaa vailla estoja. Heillä kaikilla on edessään yö, jota he eivät tule koskaan unohtamaan. Eikä ainakaan Linda. Pseudonyymi Alexandra Södergran on ruotsalainen novellikirjailija. Hänen tekstinsä käsittelevät usein tabuina pidettyjä aiheita uudenlaisessa valossa. Södergrania kiinnostaa erityisesti erotiikka. Hän lähestyy aiheitaan tavalla, joka sekä yllättää että viihdyttää. Södergran on julkaissut runsaan tusinan verran eroottisia teoksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alexandra Södergran

Julkaistu

2019-02-04

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

38 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Sähkökatko opiskelija-asuntolassa - eroottinen novelli

Lue vauhdikas muut Sähkökatko opiskelija-asuntolassa - eroottinen novelli, minkä kanssa elät uniikkeja kokemuksia. Tämän teoksen on raapustanut Alexandra Södergran. Tämä teos on sivumäärältään 17 sivua, eli iloa riittää moneksi ajanjaksoksi. Nykypäivänä ei ole silti välttämätöntä taipua yksin luettavaan versioon, sen sijaan poimittavana on myös 0:38:22 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, vaan voit iloita kirjasta milloin mielit kuten vaikka automatkalla. Äänikirjan vetoavana lukijana toimii Nuppu Ruusunen. Kirja on alunperin julkaistu 2019-02-04 julkaisijan Lust toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on hyvä tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa milloinkaan kuljetkaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Suorittamalla sovitun kuukausimaksun vapautat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei toden totta lopu kirjat sinun elämässäsi. Kun yhä epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.