E-kirja

Lue tai kuuntele

Reiner Larsen Wiese - Siepattu - eroottinen novelli maksuttomasti

"Puraiset huultasi tavalla, jonka tiedät tekevän minut himokkaaksi. Sitten saan läimäyksen, en niin kovaa kuin aiemmin. Aloillasi, kertoo läimäys. Sitten kyykistyt eteeni, vedät aluspaitani ylös, nojaudut suutelemaan. Haluan suudella sinua, mutta saan siitä syystä läimäyksen. Minulla ei ole oikeutta tehdä mitään, mihin en saa kehotusta. Vedät alushousuni alas, jolloin kivikova kaluni sujahtaa esiin."

Salskean urheilijanuorukaisen kuuma fantasia on tulla kaapatuksi ja alistetuksi aina siihen asti, kunnes hän havahtuu huumattuna resuisen pakettiauton takaosasta ja saa lisäsäväreitä tainnutuspatukasta. Näennäinen vapaus koittaa vasta hylätyssä varastorakennuksessa, jonka jyrkästi kallistuvan lasikaton alla odottaa tuhatkunta neliömetriä kaltereita ja vartalosukkaan sonnustautunut mokkasaapasnarttu kosteine mirreineen. Rakkaani, sinäkö se todella olet?

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, läheisyydestä, rakkaudesta ja halusta yhdistämällä vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Reiner Larsen Wiese

Julkaistu

2018-12-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Siepattu - eroottinen novelli

Lue välittömästi touhukas muut Siepattu - eroottinen novelli, minkä kanssa saat ainutlaatuisia tuntemuksia. Teoksen loi Reiner Larsen Wiese. Kyseinen muut pitää sisällään 17 sivua, minkä rinnalla nautiskella moni hetki. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kyydissä vastaanotat jopa 0:00:00 h. Äänikirja on fantastinen tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikka kävelyllä. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Lust 2018-12-03. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tuoreen oven kirjojen maailmaan. Se kaikki onnistuu vaivattomasti, kunhan vain omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Monet palveluista tarjoaa myös veloituksettoman kokeilujakson, siten kykenet ilmaiseksi kokeilla palvelua ilman maksuja*.