E-kirja

Lue tai kuuntele

Leena Parkkinen - Sinun jälkeesi, Max maksuttomasti

Max ja Isaac syntyvät Saksassa siamilaisina kaksosina. He jakavat kaiken paitsi luonteen. He heräävät samasta vuoteesta, ajavat partansa samalla veitsellä ja rakastavat samoja naisia.

Elämä heittää heidät kauppatavaraksi, kiertäviksi kummajaisiksi ja esiintyviksi taiteilijoiksi sirkuksiin, cabareihin ja bordelleihin. Myös 1920-luvun lopun Helsinki näyttäytyy kieltolakeineen ja vapaudenjanoisine ihmisineen. Ja koko elämän muuttaa kaunis ja kopea, hurmaava ja moraaliton Iris.

Leena Parkkisen häikäisevä esikoisromaani sukeltaa keskelle kuohuvaa Eurooppaa. Se on poikkeuksellinen selviytymistarina normaalin maailman reunoilla eläjistä, toiseudesta ja rakkauden etsinnästä. Siitä miltä tuntuu jaettu yksinäisyys.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leena Parkkinen

Julkaistu

2009-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

249 sivua

Tietoa kirjasta Sinun jälkeesi, Max

Sinun jälkeesi, Max on kutkuttava ja hauska muut, mikä ei taatusti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Teoksen on kirjoittanut Leena Parkkinen. Sinun jälkeesi, Max on pituudeltaan 249 sivua, siis todella asiallinen pituus luettavaksi. Digitaalisen kirjan vierellä tarjottavana on äänikirja, minkä kera vietät 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun saatat lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nyt iloita kirjasta heti kun tahdot kuten vaikka junassa. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Teos on julkaistu 2009-01-01 ja teoksen julkaisijana on Teos. Ääni – ja e-kirja on maittava tapa lukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan kuljetkaan. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat haluamasi kirjasovelluksen. Sitten kun tahdot mennä' kunnollisesti e-kirjojen todellisuuteen, sinun alkaa pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa jolloin sinulla on eeppinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Paras vierailijalle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa joten voit rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan kirjoja sekä valita onko sovellus juuri sinulle sopiva.