Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Vanessa Salt - Spray Osa 2 - eroottinen novelli maksuttomasti

"Sitten hän ryömii kyrpäni luo. Toisesta suupielestä valuu vähän sylkeä.
’Anna!’ Hän vikisee. ’Minäkin haluan nussia. Me. Kaikki. Kolme. Yhtaikaa.’ Veronique laskeutuu vatsalleen peppu kohti kasvojani ja liukuu Mouniria kohti.
Kyrpää kohti."

Poliisioppilaiden ja graffititaiteilijan lemmentäyteinen tutkimusmatka jatkuu, ja kolmen keikka saa uusia kulmia. Ronskin eroottinen novelli on täynnä kehonosia, nesteitä ja kiimaa, ja jos et ennen ole harrastanut fantasioita, tämä tarina paikkaa puutteen. Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missä kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hän kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeä, kun sitä vähiten odottaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vanessa Salt

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

Elise Mantere

Äänikirjan pituus

33 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Spray Osa 2 - eroottinen novelli

Kuuntele tapahtumarikas muut Spray Osa 2 - eroottinen novelli, minkä kanssa saat suurenmoisia tuntemuksia. Vanessa Salt on teoksen kirjoittajana. Kyseinen muut pitää sisällään 16 sivua, minkä kanssa nauttia useampi hetki. Älä jää ainoastaan e-kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:33:04 tunnissa. Äänikirja on mukava keino kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa kävelyllä. Tätä kirjaa lukee Elise Mantere. Kirja on alunperin julkaistu 2020-08-17 julkaisijan Lust toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on hyvä keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä menet. Tarviit pelkästään älypuhelimen jolloin messissä on lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole takuuvarma onko tämän kaltainen palvelu asiallinen itsellesi, niin onnistut kokeilla valitsemaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.