E-kirja

Lue tai kuuntele

Eero Ojanen - Suomen kansan taiat ja loitsut maksuttomasti

Suomen kansan taiat ja loitsut esittelee entisajan suomalaisten elämänhallinnan keinoja. Ennen uskottiin vakaasti sanan voimaan ja siihen, että ihminen pystyy sanojen ja rituaalien avulla vaikuttamaan kohtaloonsa.
Taiat ja loitsut kuuluivat kaikkiin elämän tärkeisiin käännekohtiin: raskauteen, syntymään, kumppanin löytämiseen ja kuolemaan. Myös toimeentuloa, satoa sekä metsästys- ja kalaonnea turvattiin erilaisin loitsuin. Kirja esittelee laajasti suomalaisessa kansanperinteessä käytettyjä loitsuja ja taikoja ja osoittaa, että niistä ovat säilyneet elävinä meidän päiviimme saakka.

Eero Ojanen on Parolassa asuva filosofi ja kirjailija, joka on kirjoittanut monia teoksia, artikkeleita ja muita tekstejä. Viime aikoina hän on paneutunut vahvasti suomalaiseen kansanperinteeseen, josta ovat kummunneet mm. teokset Suuri suomalainen kummituskirja, Suomalaiset taruolennot, Suomen myyttiset linnut ja Suomen myyttiset eläimet.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eero Ojanen

Julkaistu

2019-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

67 sivua

Tietoa kirjasta Suomen kansan taiat ja loitsut

Suomen kansan taiat ja loitsut on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan teki Eero Ojanen. Tästä kirjasta löytää 67 sivua, niiden seassa voit tuntea upeita oivaluksia. Ethän missään nimessä jää yksin digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla kätevä tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan äänenä on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-30 julkasijan Minerva toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin mukava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä menetkään. Kun sinulla on älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Paras asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilua eli voit vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko ohjelma juuri sinulle sovelias.