E-kirja

Lue tai kuuntele

– Cupido - Suuri yllätykseni maksuttomasti

Nainen/nainen. Mies/mies. Biseksuaalisuus. Panseksuaalisuus. Queer. Toiset eivät koskaan kyseenalaista homouttaan. Toiset taas elävät vuosia heteroliitossa, kunnes yhtäkkiä ajatus ystävättärestä kovettaa nännit tai parhaan kaverin kosketus saa kalun jäykistymään.

Suuri yllätykseni - Viisi pornografista kirjettä, jotka on kirjoittanut tanskalainen sirkusartisti Fanny Miranda. Fanny Miranda testamenttasi omaisuutensa ja kokoelmansa seksologisen tutkimuksen hyväksi.

Fanny Miranda oli lahjakas, vapaahenkinen ja intohimoinen tanskalainen nainen, joka vuosia kestäneen sirkusartistiuransa jälkeen omisti elämänsä seksuaalikasvatukselle. Hän taisteli sekä nuorten että iäkkäiden aktiivisen seksielämän puolesta. Tanskalainen seksologi, professori Preben Hertoft on julistanut hänet tämän 30-luvulla kirjoitetun novellikokoelman nimettömäksi kirjoittajaksi. Novellit makasivat vuosia keräämässä pölyä, kunnes ne julkaistiin ensimmäisen kerran Cupidossa vuonna 1989. CUPIDO on elämänilon, himon ja nautinnon aikakauslehti, joka on julkaissut lukijoidensa fantasioihin ja seksikokemuksiin perustuvia novelleja jo vuodesta 1984.rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

– Cupido

Julkaistu

2019-12-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

22 sivua

Tietoa kirjasta Suuri yllätykseni

Suuri yllätykseni on häkellyttävä ja kiintoisa muut, mikä ei varmasti jätä lukijaansa väsyneeksi. Tämän upean kirjan on raapustanut – Cupido. Teoksesta löytää 22 sivua, joiden avulla pystyt vastaanottaa unohtumattomia oivaluksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka parissa koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkumassa ja saa lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2019-12-20. E- ja äänikirjat tuottavat miellyttävän keinon iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Se koko juttu onnistuu helposti, jos omistat puhelimen. Tilittämällä noin 10€ kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Parasta vierailijalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa joten pystyt sitoutumatta testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko sovellus sinulle asianmukainen.