Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Linda G - Syntymäpäivälahja - eroottinen novelli maksuttomasti

"Hän laskee jalkansa maahan ja sammuttaa moottorin, ja kun hän yhtäkkiä kiskaisee kypärän päästään ja ravistelee vaaleita, olkapäille valuvia hiuksiaan, olen kuin hypnoosissa. Väristys kulkee selkäpiissäni. Tunnen niin suurta tarvetta nostaa katsettani, etten voi vastustaa sitä, ja teen niin epäröimättä. Kun kohtaan hänen katseensa, vartaloni läpi kulkee sähköaalto. Unohdan hengittää, ja vasta kun keuhkot huutavat happea, haukon henkeäni."

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottaja Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteensa on kuvata ihmisluontoa ja ihmisen monimuotoisuutta intohimoa, intiimiyttä, rakkautta ja himoa tihkuvilla kertomuksilla, joissa yhdistyvät myös vahvat tarinat ja eroottinen komedia. Linda G. on tanskalainen kirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa eroottisia novelleja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Linda G

Julkaistu

2019-02-04

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

30 min

E-kirjan pituus

14 sivua

Tietoa kirjasta Syntymäpäivälahja - eroottinen novelli

Kuuntele mielenkiintoinen muut Syntymäpäivälahja - eroottinen novelli, minkä rinnalla vietät uniikkeja fiiliksiä. Linda G toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen muut pitää sisällään 14 sivua, minkä seassa nautiskella jopa useampi hetkinen. Tästä digitaalisesta kirjasta on tehty myös kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:30:36 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella siellä missä liikutkaan ja se luo matkasta mukaansatempaavamman. Kyseisen äänikirjan kertoja on Nuppu Ruusunen. Tämän kirjan julkaisi Lust 2019-02-04. E- ja äänikirjat esittävät helpon keinon iloita kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tarviit älypuhelimen jolloin messissä on valtavan paljon kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä menetkään. Moni äänikirjapalveluista antaa myös maksuttoman kokeilujakson, tällä tavalla voit kahleettomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.