Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Andrea Hansen - Syntymäpäivä Norjassa - eroottinen novelli maksuttomasti

"Esben pitää kiinni lanteistani. Ihojen iskeytyessä yhteen kuuluu pientä läiskettä, joka kuulostaa kovalta hiljaisessa luonnossa. Tunnen Esbenin lähestyvän huippua. Huokaisuni muuttuvat äänteiksi. Ne kiihottavat häntä hullun lailla. Hän vetäytyy ulos, ja tunnen hänen laukeavan pakaroilleni ja selkääni. Satsi valuu lämpimänä alas takapuoltani. Jään seisomaan ja roikotan käsivarsiani. Esben vetää minut takaisin, jotta hän voi halata minua takaapäin.
’Hyvää syntymäpäivää’, hän sanoo jälleen korvaani aavistuksen hengästyneesti." Andrea Hansen kirjoittaa eroottisia novelleja ja on muun muassa ollut mukana kirjoittamassa novellikokoelmaa "Udsøgt (Erinomainen)".

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Andrea Hansen

Julkaistu

2020-07-08

Lukija

Elise Mantere

Äänikirjan pituus

56 min

E-kirjan pituus

26 sivua

Tietoa kirjasta Syntymäpäivä Norjassa - eroottinen novelli

Kiintoisa Syntymäpäivä Norjassa - eroottinen novelli on upea muut, mitä luettaessa kellonaika poistuu tykkänään. Tämän on kirjoittanut Andrea Hansen. Lukemista löytää 26 sivua, niiden kanssa saatat kokea mahtavia tuntemuksia. E-kirjan lisäksi käytettävänä on lisäksi mainio äänikirja, jonka avulla vietät normaalilla nopeudella 0:56:49 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella justiinsa siellä missä ikinä menet ja se tekee matkastasi kiintoisamman. NAME äänikirjan lukija ääni on Elise Mantere. Kirja on alunperin julkaistu 2020-07-08 julkaisijan Lust toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin kyet nauttimaan kirjoista tyystin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat tallustavat kätevästi mukanasi kännykässäsi. Tilittämällä noin 10€ kuukausihinnan vapautat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua ja siten saat rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan kirjoja ja kokeilla onko ohjelma sinulle kelpo.