Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sarah Skov - Syö kanssani - erottinen novelli maksuttomasti

"Suutelen häntä, ja hänen kirkkaanpunaiset huulensa tuntuvat märiltä ja sileiltä omiani vasten kuin paksut, höyrytetyt sinisimpukat. Annan käteni liukua alas alushousuihini ja voihkaisen kosketuksesta, aivan kuin sitä olisi odotettu pitkään. Suutelen häntä ahnaasti. Puren hänen huultaan, kunnes raudan maku täyttää suuni. Hän hymyilee julkeasti minulle. Hän tarttuu päähäni käsillään ja päästää kiharani täyttämään hänen sormiensa välit. Hän tiukentaa otettaan, ja minä voihkaisen."

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottaja Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteensa on kuvata ihmisluontoa ja ihmisen monimuotoisuutta intohimoa, intiimiyttä, rakkautta ja himoa tihkuvilla kertomuksilla, joissa yhdistyvät myös vahvat tarinat ja eroottinen komedia. Sarah Skov -nimimerkin takana on nuori tanskalainen kirjailijatar. Syö kanssani -novellin lisäksi hän on julkaissut novellit Autoseksisukupolvi ja Hulluna Owen Grayhyn.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sarah Skov

Julkaistu

2019-02-04

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

38 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Syö kanssani - erottinen novelli

Lue välittömästi vaiheakas muut Syö kanssani - erottinen novelli, jonka parissa tunnet vertaistaan vailla olevia fiiliksiä. Kirjan tekijänä on ollut Sarah Skov. Kirjan pituus on 17. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä innoittamana koet peräti 0:38:54 h. Äänikirja ei rajoita nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sen sijaan onnistut nyt nautiskella kirjasta milloin haluat esim autolla ajaessa. Tämän äänikirjan lukija ääni on Nuppu Ruusunen. Teoksen on julkaissut Lust 2019-02-04. Ääni – sekä myös e-kirja onkin mahtava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä oletkaan. Mikäli sinulla on omistamasi puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin taskussasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen testaaminen on myös tosi vaivatonta, koska voit vapaasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.