Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lea Lind - Taiteilijan muusa - eroottinen novelli maksuttomasti

"Emil raotti jalkojani ja piteli minusta kiinni, kun hänen suunsa ja kielensä hellivät ja härnäsivät pilluani, kunnes en enää voinut hillitä itseäni. Hän kantoi minut runkopatjalle, heitti yhdellä liikkeellä tyynyt ja peiton lattialle ja asetti minut sitten keskelle sänkyä peittävää lakanaa.
Sitten hän haki taas paletin, lisäsi siihen vähän värejä ja tuli luokseni. Keskittyneesti hän alkoi maalata minua päästä varpaisiin."

Charlotte on vastikään aloittanut työn todella hienossa taidegalleriassa arvostetun Anton Lotharin alaisena. Heti ensimmäisellä viikolla hän saa tehtäväkseen osallistua gallerian edustajana Emil Martens -nimisen taiteilijan näyttelyavajaisiin. Artistia tunnistamatta Charlotte latelee tälle suorat sanat teoksista, mikä tekee vaikutuksen komistukseen ja johtaa yksityistapaamiseen tämän ateljeessa. Inspiroitunut taiteilija antautuu toteuttamaan luovuuttaan Charlotten jokaisen sopukan kanssa, eikä kerta jää viimeiseksi. Olrik on kirjoittanut lukuisia eroottisia novelleja, kuten Jenny Merirosvo, Leikkikaverina Mr. X, Metsänväki, Lääkärileikki ja Punainen timantti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lea Lind

Julkaistu

2020-03-09

Lukija

Elise Mantere

Äänikirjan pituus

37 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Taiteilijan muusa - eroottinen novelli

Taiteilijan muusa - eroottinen novelli on luomava ja hauska muut, mikä ei toden totta jätä lukijaansa vaisuksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Lea Lind. Tämä muut pitää sisällään 16 sivua, minkä rinnalla nauttia vaikka useampi tovi. Lisäksi teoksesta on tehty myöskin äänikirja versio, minkä kesto on 0:37:50 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella siellä missä liikutkaan joten se luo matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Kirjan mukavana kertojana toimii Elise Mantere. Kirja on alunperin julkaistu 2020-03-09 julkaisijan Lust toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät perusteellisesti uudenaikaisen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat mielimäsi äänikirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti kiinteällä kk-maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Monet ohjelmista tarjoaa kanssa ilmaisen kokeilujakson, tällä tavalla kykenet vapaasti tutkia palvelua ilman maksuja*.