E-kirja

Lue tai kuuntele

Peter C. Gøtzsche - Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus maksuttomasti

Miksi reseptilääkkeet aiheuttavat länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen? Lääketeollisuuden kliiniset kokeet ovat tieteeksi naamioitua markkinointia, uusia lääkkeitä ei tutkita riittävän hyvin ja lääkevalvonta katsoo kaikkea läpi sormien. Diabeteksen lääkehoito on korruptoitunutta ja laihdutuslääkkeet puolestaan niin vaarallisia, että useimmat niistä on vedetty karmeiden haittavaikutusten takia myynnistä. Tulehduskipulääkkeet aiheuttavat hirvittävän määrän kuolemia ja psykiatriasta on tullut lääketeollisuuden kultakaivos. Lääkkeet aiheuttavat lisäksi joka vuosi miljoonille ihmisille vakavia invalidisoivia haittoja.

Professori Peter C. Gøtzschen mukaan lääketeollisuuden liiketoimintamalli muistuttaa järjestäytynyttä rikollisuutta ja sen tärkein tavoite on suuret voitot, ei suinkaan potilaan terveys. Hän osoittaa, kuinka teollisuus on ostanut puolelleen lääkäreitä, tutkijoita, lehtiä, ammatti- ja potilasjärjestöjä, yliopistojen laitoksia, toimittajia, lääkevalvojia ja poliitikkoja. Rikokset ovat levinneet niin laajalle, että on pakko vetää se johtopäätös, että ne on tehty tietoisesti ja tarkoituksella, koska rikos kannattaa.

Gøtzsche ei ole kompromissintekijä eikä teeskentelijä vaan puhuu aiheesta siekailemattoman suoraan. Ne jotka kääntävät kirjalle selkänsä, saattavat menettää tilaisuuden ymmärtää jotain tärkeää maailmasta - ja järkyttyä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Peter C. Gøtzsche

Julkaistu

2014-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

441 sivua

Tietoa kirjasta Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus

Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus on mukaansatempaava ja kiintoisa muut, joka ei varmasti jätä ketään vaisuksi. Peter C. Gøtzsche toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen muut pitää sisällään 441 sivua, joiden kanssa nautiskella vaikka moni tovi. Ethän siitä huolimatta tyydy yksin e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, vaan kykenet iloita kirjasta missä mielit esim metrossa. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-01-01 julkaisijan Sitruuna toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjat kuten myös e-kirjat kulkevat kätevästi mukanasi puhelimessasi. Sovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä maksulla, millä saattaa kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Monet äänikirjapalveluista antaa niin ikään vapaan ilmaisjakson, siten voit kahleettomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.