Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Elena Lund - Tule linjoille - eroottinen novelli maksuttomasti

"Maria lisää volyymiä ja antaa naisen huokailun täyttää huoneen. Ajatella, että tämä on todellakin olemassa. Maria kutittaa häpyhuuliaan sormenpäillään. Asettuu selin. Hän kääntää päätään näyttöä kohden ja antaa katseensa vaellella naisen hävyn, täyteläisten rintojen ja vasemmassa palkissa kohoavien numeroiden välillä."

Entinen camgirl Maria ei ole ollut linjoilla seitsemään vuoteen. Myöhään eräänä iltana hän kuitenkin hakeutuu uteliaisuudesta jälleen tutulle kotisivulle. Hän tuntee olonsa heti kotoisaksi. Hän on aina ollut eksentrinen ja rakastanut huomiota. Nykyisin hänellä on kuitenkin tärkeä työ ja vakaa elämä, joten ei kai hän nyt mitenkään voi...? Mutta ainahan voi aloittaa ihan vain katsojana... Nimimerkki Elena Lund on ruotsalainen erotiikkakirjailija. Hän haastaa kertomuksillaan ennakkokäsityksiämme himosta ja normeista ja kirjoittaa erotiikasta tavalla, joka vie lukijan keskelle uusia, odottamattomia ja täyteen ladattuja tilanteita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elena Lund

Julkaistu

2019-11-19

Lukija

Olga Vitikka

Äänikirjan pituus

30 min

E-kirjan pituus

13 sivua

Tietoa kirjasta Tule linjoille - eroottinen novelli

Mielenkiintoinen Tule linjoille - eroottinen novelli on upea muut, jota luettaessa kellonaika karkkoaa kerrassaan. Tämän kirjan on kirjoittanut Elena Lund. Tämä muut pitää sisällään 13 sivua, minkä avulla nauttia moni hetkinen. Älä siitä huolimatta tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:30:25 tunnissa. Äänikirja onkin hyvä konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa kävelyllä. Kyseisen äänikirjan lukija on Olga Vitikka. Teoksen on julkaissut Lust 2019-11-19. Ääni – sekä e-kirja onkin mukava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään oletkaan. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit valitsemasi ohjelman. Tämä tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.