Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Katja Slonawski - Tunne hänestä – eroottinen novelli maksuttomasti

"Aistin kangaskerroksista huolimatta hänen ihonsa häpyäni vasten. Hän istuu sylissäni, kynsii rintaani ja yrittää pitää hengityksensä vakaana. Hän kumartuu alemmas, jotta häntä ei voi nähdä selkänojan yli. Hyväilen hänen kaulaansa, joka on aivan hikinen ponnistuksesta. Jossakin vaiheessa hän kohottautuu ja kiskoo alas pikkuhousunsa, painaa nyrkissä olevan käteni hävylleen ja hankaa itseään sitä vasten entistä kiihkeämmin. Kun hivelen klitorista rystysilläni, hänen huuliltaan purkautuu kimeä, valittava ääni. Huolestun, että joku päättää kutsua konduktöörin paikalle."

Tihkusateinen junamatka vuoristossa kuljee hienoissa maisemissa tunnelista valoon ja taas tunneliin. Junan sisällä näkymää somistaa käytävän toisella puolella istuva huoliteltu nainen, joka ratkoo ristisanaa ja näyttäisi olevan lämmikkeen tarpeessa. Huomaako hän olevansa tiiviin tarkkailun kohteena? Aistiiko hän, miten tulee vähitellen riisutuksi? Mielikuvat ja todellisuus sekoittuvat, kun naisten ympärille muodostunut eroottinen kupla suorastaan värisee kosteasta lämmöstä junan jyskeessä, kiskojen kalskeessa ja jalkovälien sykkeessä. Katja Slonawski kirjoittaa kiihottavia eroottisia novelleja tavallisista ihmisistä yllättävissä tilanteissa. Hänen novellinsa ilmentävät odotuksen ja seksuaalisen kiihottumisen kutkuttavia tunteita. Moniulotteiset henkilöhahmot venyttävät perinteisemmän eroottisen kirjallisuuden rajoja. Kirjailija Katja Slonawski on kotoisin Ruotsin Göteborgista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katja Slonawski

Julkaistu

2019-03-14

Lukija

Nuppu Ruusunen

Äänikirjan pituus

31 min

E-kirjan pituus

16 sivua

Tietoa kirjasta Tunne hänestä – eroottinen novelli

Tunne hänestä – eroottinen novelli on mielenkiintoinen sekä hauska muut, mikä ei taatusti jätä ketään vaisuksi. Katja Slonawski toimii teoksen kirjoittajana. Tunne hänestä – eroottinen novelli on pituudeltaan 16 sivua, joten vallan sopiva pituus luettavaksi. Älä silti rajoitu yksin e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:31:44 tunnissa. Äänikirja onkin mukava konsti kuunnella kirjaa kun olet liikkumassa ja se saa myös kävelystä mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana on Nuppu Ruusunen. Tämän kirjan julkaisi Lust 2019-03-14. Aloita oitis äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja kykenet nauttimaan kirjoista tyystin tuoreella keinolla. Silloin kun sinulla on oma älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Kun vaadit mennä' oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun alkaa pelkästään maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa niin hyödynnettävänäsi on eeppinen kokoelma erilaisia äänikirjoja. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.