E-kirja

Lue tai kuuntele

Katja Slonawski - Uudenvuodenyö maksuttomasti

"Gisela katsoi ikkunasta kanaalin vettä, jonka pinnasta ilotulitteiden väriloisto heijastui. Simonin työntyessä hänen sisäänsä hän ehti ajatella, että onneksi ilotulitus peitti heidän äänensä. Sen jälkeen hän keskittyi vain miehen rytmiin ja siihen, miltä tämä tuntui hänen sisällään."

Neljä eri-ikäistä naista tajuaa, ettei heistä kenelläkään ole suunnitelmia vuoden vaihtumisen varalle. He päättävät julkaista deitti-ilmoituksen ja kerääntyvät jännittyneinä hotellin baariin odottamaan, keitä ilmestyisi paikalle. "Uudenvuodenyö" on viihdyttävä eroottinen novelli odottamattomista kohtaamisista ja intohimosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katja Slonawski

Julkaistu

2019-04-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

17 sivua

Tietoa kirjasta Uudenvuodenyö

Uudenvuodenyö on sykähdyttävä sekä viihdyttävä muut, joka ei taatusti jätä yhtäkään kylmäksi. Kirjan on kirjoittanut Katja Slonawski. Uudenvuodenyö on pituudeltaan 17 sivua, siis todella kelvollinen pituus luettavaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä keskuudessa kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja on erinoimainen konsti kuunnella kirjaa olitpa ratikassa, taksissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-04-03 julkasijan Lust toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle täysin uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat parhaan äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Paras asiakkaalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoavat vapaata kokeilua ja näin saatat vapaasti kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja ja testata onko sovellus juuri sinulle kelp.