E-kirja

Lue tai kuuntele

Katleena Kortesuo, Liisa-Maria Patjas - Uusi etunimikirja maksuttomasti

Uusi etunimikirja on uuden ajan hauskasti kirjoitettu hakuteos ja inspiraation lähde vauvansa nimeä pohtiville vanhemmille ja jokaiselle nimistä kiinnostuneelle. Kirja selvittää suomalaisten etunimien historiaa ja merkityksiä, nimeämisen perinteitä ja nimiin liittyviä muotivirtauksia. Ennen kaikkea se pohtii, miten nimi istuu käyttöön – kirjassa varoitetaan, jos nimellä on erityisen hankala taivutus, yllättäviä merkityksiä tai sekaantuvia rinnakkaismuotoja. Kirjassa vinkataan myös sisaruksille sopivia synonyymi- ja anagramminimiä ja kerrotaan, miten voi johtaa uusia harvinaisia nimiä niin, että ne istuvat tyylikkäästi nykyiseen nimistöön.

Uusi etunimikirja tekee myös katsaukset nimistöntutkimukseen, nimilakiin ja almanakkakäytäntöihin. Teoksen nimiartikkelit sisältävät sekä almanakassa olevat nimet että harvinaiset nimet, jotka vielä odottavat nimipäiväkalenteriin pääsyä. Hyvien hakemistojen ansiosta kirjan käyttäminen ja nimien maailmaan uppoutuminen on helppoa ja antoisaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katleena Kortesuo, Liisa-Maria Patjas

Julkaistu

2015-10-29

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Uusi etunimikirja

Uusi etunimikirja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Katleena Kortesuo, Liisa-Maria Patjas. Uusi etunimikirja on pituudeltaan 221 sivua, elikä oikein asiallinen pituus läpi käytäväksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä matkassa kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei rajoita lukijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta silloin kun haluat esimerkiksi kävelyllä. Äänikirjan mukavana kertojana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2015-10-29 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja onkin kätevä tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan menetkään. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit mielimäsi kirjasovelluksen. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Kun et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu hyvä sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.