E-kirja

Lue tai kuuntele

Elena Lund - Vaarallinen halu - eroottinen novelli maksuttomasti

Ludvig tuntee pelonsekaista kunnioitusta nähdessään Maxin ensimmäistä kertaa, nojaamassa seinää vasten juhlissa, eikä hän kykene ajattelemaan mitään muuta... Max jäätävine silmineen ja susimaisine olemuksineen. Max holtittomine kaahailuineen. Max, joka imee häntä betoniseinää vasten ulkona. Mutta Maxin villi puoli ja intohimo, jota Ludvig tuntee tätä kohtaan, ei ole vaaratonta. Max on Ludvigille alku uudelle tavalle olla olemassa. Enemmän nautintoa, vähemmän kieltäymystä.

"Vaarallinen intohimo" on Ludvigista ja Maxista kertovan sarjan ensimmäinen osa. Elena Lund on pseudonyymi, jota käyttää ruotsalainen eroottisten kertomusten kirjoittaja, joka haluaa tarinoidensa haastavan ennakkoon muodostetut käsityksemme intohimosta ja halusta, normeista ja standardeista. Hän kirjoittaa erotiikkaa, joka asettaa lukijan uusiin, odottamattomiin ja emotionaalisesti ladattuihin tilanteisiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elena Lund

Julkaistu

2020-09-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

18 sivua

Tietoa kirjasta Vaarallinen halu - eroottinen novelli

Lue välittömästi vaiheakas muut Vaarallinen halu - eroottinen novelli, jonka kanssa elät verrattomia tunteita. Kirjan on kirjoittanut Elena Lund. Kyseinen muut pitää sisällään 18 sivua, minkä avulla olla jopa useampi hetkinen. Älä siitä huolimatta tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin hyödyllinen tapa nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, lentokoneessa tai vaikka juoksemassa. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-02 julkasijan Lust toimesta. Aloita saman tien äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kykenet nautiskelemaan kirjoista todella tuoreella keinolla. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat helposti mukanasi kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän lainen sovellus käypä itsellesi, niin onnistut kokeilla valitsemaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.