Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Katharine McGee - Amerikan kuninkaalliset maksuttomasti

Velvollisuus. Juonittelu. Kruunu. Washingtonit ovat skandaalinkäryisin kuninkaallinen perhe kautta aikojen!

Prinsessa Beatricesta on tulossa Amerikan ensimmäinen kuningatar, mutta äkkiä velvollisuus tuntuukin kuristavalta. Täydellisen sisarensa varjossa prinsessa Samantha saa tehdä melkein mitä haluaa. Bileprinsessaa ei kiinnosta juuri mikään... paitsi se ainoa poika, jota hän ei voi saada.

Prinssi Jefferson olisi ollut itsestään selvä kruununperillinen sukupolvea aiemmin. Koko Amerikka jumaloi häikäisevän komeaa prinssiään, mutta kaksi hyvin erilaista tyttöä kilpailee napatakseen hänen sydämensä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katharine McGee

Julkaistu

2020-04-15

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

924 min

E-kirjan pituus

324 sivua

Tietoa kirjasta Amerikan kuninkaalliset

Kuuntele mielenkiintoinen nuoretya Amerikan kuninkaalliset, minkä kera vietät imuistoisia kokemuksia. Katharine McGee on kirjan kirjoittajana. Tämä nuoretya pitää sisällään 324 sivua, minkä mukana nautiskella vaikka moni hetki. Ethän silti rajoitu yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 15:24:02 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella ihan siellä jossa milloinkin menet joten se luo matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan sinulle lukee Kati Tamminen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-15 julkasijan Otava toimesta. Pane alulle nyt äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pystyt nautiskelemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella keinolla. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat sopivasti mukanasi omassa puhelimessasi. Sitten kun haluat mennä' oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun alkaa pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15e niin hyödynnettävänäsi on suurenmoinen valikoima e-kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on kanssa vilpittömän vaivatonta, sillä voit vapaasti testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.