Äänikirja

Lue tai kuuntele

Ilkka Auer - Anastasia maksuttomasti

Laukku täynnä kauhua: kirjoja, sarjiksia ja leffoja. Kristian on valmis pitkään kesälomaan!

Isovanhempien luona on kaikki mitä lomalta kaipaa. Hyvää ruokaa, oma rauha ja seikkailuja Neuvostoliiton entisellä sotilastukikohta-alueella. Ja mikä parasta: sydänystävät Matias ja Elsa. Aika ihana Elsa. Mutta Kristian ei aavista, että kaikki mukaan pakattu kauhu kalpenee sen rinnalla, mihin hän itse on astumassa. Kylässä on tapahtunut outoja kuolemia ja katoamisia, joiden jäljille kolmikko pääsee.

Kesä muuttuuu kammottavaksi painajaiseksi, kun vuosikymmeniä kylää piinannut pahuus on taas astumassa esiin. Tutut kylähullut käyttäytyvät entistä oudommin. Eläintenraatoja löytyy naulattuina sähköpylväisiin. Kumma kulkuri aiheuttaa pakokauhua. Onko murhaaja liikkeellä? Ja kuka on seuraava uhri? Elsa? Puna-armeijan räjäyttämä vanha kirous on kaivettu esiin. Sen lonkerot ulottuvat lähemmäksi, kuin kolmikko aavistaakaan. Kaiken keskellä tuntuu olevan tyttö nimeltään Anastasia. Kuka hän on? Saavatko ystävykset siihen vastausta? Vai ovatko he tienneet sen aina?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ilkka Auer

Julkaistu

2018-01-31

Lukija

Petri Hanttu

Äänikirjan pituus

518 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Anastasia

Anastasia on vaikuttava ja kiintoisa nuoretya, joka ei taatusti jätä missään nimessä kylmäksi. Teoksen kirjoitti Ilkka Auer. Teoksesta löytyy 0 sivua, joiden rinnalla saatat saada mahtavia oivaluksia. Digitaalisen kirjan lisänä käytettävänä on hyödyllinen äänikirja, jonka seassa vietät 8:38:14 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, vaan sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta aina kun mielit esim ratikassa. Äänikirjan lukee Petri Hanttu. Tämän teoksen julkaisi StorySide FI 2018-01-31. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen pariin. Tarvitset vaan älypuhelimen jolloin mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän lainen sovellus sopiva sinulle, niin kykenet testata tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.