E-kirja

Lue tai kuuntele

Nelli Hietala - Elämää eteisessä, Miia Martikainen maksuttomasti

Miia houkuttelee ystävänsä Annan kanssaan Maailma pulassa -festareille, joille Miian poikaystävä Taneli osallistuu sivarin puolesta. Festareilla Anna ihastuu yllättäen komeaan, karkkikojussa työskentelevään Eduardoon. Eduardo on suuntaamassa seuraavalla viikolla Tanskaan, ja koska Anna ja Miiakin ovat suunnitelleet Euroopan-matkaa, he päättävät yhdistää reittinsä. Mutta toisin käy. Euroopan metropolien sijaan Miia löytää itsensä Turun syrjäseuduilta pakettiautosta ikuisen ihastuksensa Jeren kanssa. Juuri kun kaikki oli niin selvää!

Kotimaisen YA-kirjallisuuden kruunaamaton kuningatar sekoittaa taas miesten päät ja omansa siinä sivussa! Tämänkertaiset kesäseikkailut saavat Miian miettimään sitoutumista. Kuinka vakavissaan miesten kanssa pitäisi olla, jos koko elämä on vielä edessä? Kolumbialaisen Eduardon tapaamisen myötä Miia ja Anna havahtuvat pohtimaan maailmaa myös ulkomaalaistaustaisen näkökulmasta.

Nelli Hietala on hämeenlinnalainen kirjailija, joka kirjoittaa sekä lapsille että aikuisille. Miia-sarjan ensimmäinen osa Miia Martikaisen kärsimysviikko oli Topelius-palkintoehdokkaana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nelli Hietala

Julkaistu

2019-05-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

103 sivua

Tietoa kirjasta Elämää eteisessä, Miia Martikainen

Lumoava Elämää eteisessä, Miia Martikainen on tyylikäs nuoretya, jota lukiessa aika unohtuu täydellisesti. Kirjan kirjoittajana on ollut Nelli Hietala. Kyseinen GENRE on pituudeltaan 103 sivua, joten iloa riittää moneksi toviksi. Tottakai ei ole siitä huolimatta tarve tyytyä yksin luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei pidättele nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan voit nyt nauttia kirjasta silloin kun tahdot esim pyöräilessä. Tässä lukijana on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2019-05-15 julkaisijan Otava toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoilevat nautittavan tilaisuuden nautiskella upeista kirjoista matkustaessa ja kotona. Se koko juttu onnistuu luonnikkaasti, mikäli omistat puhelimen. Sovellukset toimivat yleensä 10-15€ maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan äärettömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Usea palveluista antaa lisäksi maksuttoman ilmaisjakson, milloin voit vapaasti testata palvelua ilman maksuja*.