E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsti Ellilä - Emma ja Amorin huolet maksuttomasti

Emma on siirtymässä syksyllä kotikaupunkinsa lukioon, kun poikaystävä Paavo puolestaan on muuttamassa Turkuun opiskelemaan. Kesä on tuonut myös muita varjoja Paavon ja Emman suhteen ylle: Emma on tutustunut inkerinsuomalaiseen poikaan Nikiin, joka kiehtoo Emmaa. Emma päättää myös selvittää, kuka on mystinen Vilho, johon Nikin isoäiti ihastui nuoruudessaan. Heidät on saatettava takaisin yhteen!

"Emma ja Amorin huolet" on Kirsti Ellilän suositun nuortenkirjasarjan neljäs osa. Kirsti Ellilä (s. 1958) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten lasten- ja nuortenkirjallisuudesta, kuten Emma-kirjasarjasta. Ellilä on kuitenkin julkaissut monipuolisesti myös aikuisten proosaa sekä näytelmiä. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaan uskontotiede.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsti Ellilä

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

93 sivua

Tietoa kirjasta Emma ja Amorin huolet

Emma ja Amorin huolet on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoitti Kirsti Ellilä. Emma ja Amorin huolet on pituudeltaan 93 sivua, joten näinollen mainio pituus lukemiseen. Tästä e-kirjasta onnistuu lisäksi äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkeellä ja saa myöskin lenkistä jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-08-12 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on maittava keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan kuljet. Se koko homma sujuu vaivattomasti, kun vain omistat kännykän. Jos haluat päästä todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun aloittaa pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa niin käytössäsi on valtava yhditelmä äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista ilmaisjaksoa joten pystyt sitoutumatta testata kahden viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko palvelu justiinsa sinulle sopiva.