E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsti Ellilä - Emma ja kapteeni Nemo maksuttomasti

Lukioikäisen Emman elämässä sattuu ja tapahtuu. Emma ja hänen ystävänsä Linda ovat ryhtyneet chattailemaan netissä tuntemattomien kanssa. Emma on päätynyt kirjoittamaan kapteeni Nemo -nimimerkkiä käyttävän henkilön kanssa. Nemo on äärimmäisen kiinnostava, mutta yhtäkkiä hän katoaa. Emma päättää selvittää, kuka kapteeni Nemo on – ja häntä odottaa todellinen yllätys.

Myös nuoruudenrakkaus Paavo Kanerva aiheuttaa tuttuun tapaan mutkia matkaan.

"Emma ja kapteeni Nemo" on Kirsti Ellilän suositun nuortenkirjasarjan kuudes osa. Kirsti Ellilä (s. 1958) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten lasten- ja nuortenkirjallisuudesta, kuten Emma-kirjasarjasta. Ellilä on kuitenkin julkaissut monipuolisesti myös aikuisten proosaa sekä näytelmiä. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaan uskontotiede.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsti Ellilä

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

87 sivua

Tietoa kirjasta Emma ja kapteeni Nemo

Emma ja kapteeni Nemo on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Kirsti Ellilä. Kirjasta löytyy 87 sivua, joiden rinnalla mahdat tuntea ainutkertaisia tuntemuksia. E-kirjan kanssa kuunneltavissa on myös äänikirja, minkä mukana vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella justiinsa siellä missä liikut eli se tekee matkastasi kiinnostusta herättävän. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-08-12. Käynnistä nyt äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen niin kyet iloitsemaan kirjoista todella tuoreella tavalla. Tarvitset vain puhelimen ja kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat tietyllä kuukausimaksulla, millä pystyt kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Paras asiakkaalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa milloin saat rajoituksetta testata parin viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko ohjelma sinulle oikea.