Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jen Calonita, Disney - Jäätynyt sydän maksuttomasti

Mitä jos Anna ja Elsa olisivatkin kasvaneet erillään? Frozen-elokuvista tuttujen siskosten tarina uutena, jännittävänä versiona.

Arendelin tulevan kuningattaren, prinsessa Elsan elämä on täynnä kysymyksiä. Miksi hänestä tuntuu, kuin jokin palanen puuttuisi?

Kun Elsa joutuu vanhempiensa yllättävän kuoleman jälkeen ottamaan vastuun koko Arendelista, hän tuntee itsensä yksinäisemmäksi kuin koskaan. Pian nuoren kuningattaren mieleen alkaa palata outoja tuokiokuvia lapsuudesta ja valtakuntaa kohtaa hyinen kirous. Peruakseen ikuisen talven ja täyttääkseen tyhjyyden sisällään Elsan on lähdettävä matkalle kohti tuntematonta. Samaan aikaan läheisessä kylässä leipurin tyttärenä kasvanut Anna tuntee voimakasta vetoa Arendeliin – aivan kuin joku etsisi häntä…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jen Calonita, Disney

Julkaistu

2020-02-19

Lukija

Saara Lehtonen

Äänikirjan pituus

475 min

E-kirjan pituus

172 sivua

Tietoa kirjasta Jäätynyt sydän

Jäätynyt sydän on sykähdyttävä ja mielenkiintoinen nuoretya, mikä ei varmasti jätä ketään vaisuksi. Tämän upean teoksen on kynäillyt Jen Calonita, Disney. Tämä Style on pituudeltaan 172 sivua, eli kirjaa piisaa muutamaksi ajankohdaksi. Luettavan kirjan kera kuunneltavissa on lisäksi loistava äänikirja, minkä mukana vietät jopa 7:55:56 tuntia. Äänikirja onkin rentouttava käytäntö kuunnella kirjaa kun olet matkustamassa ja tekee myös lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Saara Lehtonen. Kirjan on julkaissut Tammi 2020-02-19. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin kykenet nauttimaan kirjoista tyystin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat sopivan äänikirjasovelluksen. Jos haluat mennä kunnolla kirjojen pauloihin, niin sinun pitää pelkästään maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa ja hyödynnettävänäsi on jättimäinen kokoelma kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän lainen sovellus oikea sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.