E-kirja

Lue tai kuuntele

Johanna Hulkko - K-18 maksuttomasti

”Ruisku, dödö, vaatteet, parta ja hajut. Tuoksuja ne oikeesti on mutta ei raavas mies niin voi sanoa. Nyt oli kyllä pantava parhaansa peliin. Jos Hilfiger pysty antaan hajuapuja, otin tietty vastaan. Skä heitti mut bussiasemalle ja lähdin kulkeen kohti kohtaloani. Myönnetään et olis vähän uskottavampaa matkustaa hepalla cowboysatulassa sivurimpsut heiluen kuin keltasessa paikallisdösässä joka kulkee biokaasulla ja päästelee vaan hiilidioksidittomia paukkuja. Siellä mä kuitenkin sit ratsastin. Lucky Luke jonka revolveri oli juuttunu koteloon.”

Aksu ottaa ja mokaa pahemman kerran. Porukat poissa, koko talo käytössä, vähän juomaa, hyvää seuraa. Maria - the beibe - ei ikinä antaisi anteeksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Johanna Hulkko

Julkaistu

2015-01-21

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

46 sivua

Tietoa kirjasta K-18

Mielenkiintoinen K-18 on ihastuttava nuoretya, mitä kuunneltaessa aika haihtuu täydellisesti. Tämän ihastuttavan teoksen on laatinut Johanna Hulkko. Lukemista löytää 46 sivua, niiden seassa kykenet elää mielenkiintoisa tuntemuksia. Ethän missään nimessä tyydy yksin e-kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa pystyy kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin liikut joten se luo matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-01-21 julkasijan Otava toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit haluamasi kirjasovelluksen. Sovellukset pyörivät yleensä kiinteällä kk-maksulla, jolla pääset kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Kun yhä epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.