E-kirja

Lue tai kuuntele

Nicola Yoon - Kaikki kaikessa maksuttomasti

Olly on riski, joka Maddyn on pakko ottaa.

Maddy on tyttö, joka on allerginen koko maailmalle ja elää oman kotinsa suojissa, kuin kuplassa. Olly on poika, joka muuttaa naapuriin ja Maddyn sydämeen.

"Sairauteni on yhtä harvinainen kuin kuuluisakin. Periaatteessa olen allerginen maailmalle. En lähde kotoa mihinkään, en ole poistunut sieltä seitsemääntoista vuoteen. Ainoat ihmiset, jotka tapaan, ovat äitini ja sairaanhoitajani Carla. Mutta eräänä päivänä naapuriin ajaa muuttoauto. Katson ulos ikkunasta ja näen hänet. Hän on pitkä, hoikka ja pukeutunut mustaan - mustaan t-paitaan, mustiin farkkuihin, mustiin tennareihin ja mustaan pipoon, joka peittää hänen hiuksensa kokonaan. Hän huomaa minun katsovan ja tuijottaa minua. Tuijotan takaisin. Pojan nimi on Olly. Ehkä tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta aina jotain voimme arvata. Esimerkiksi sen, että minä tulen rakastumaan Ollyyn. Siitä seuraa epäilemättä katastrofi."

Kaikki kaikessa on Nicola Yoonin omaperäinen ja rehellinen esikoisteos, joka etenee vinjettien, päiväkirjamerkintöjen, piirroskuvitusten, diagrammien, listojen ja sairauskertomusten muodossa. Se kertoo rakkaudesta, joka sitoo, hallitsee ja vangitsee sekä rakkaudesta, joka valloittaa ja vapauttaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nicola Yoon

Julkaistu

2017-04-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

202 sivua

Tietoa kirjasta Kaikki kaikessa

Kaikki kaikessa on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen nuoretya, joka ei todella jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Opuksen on kirjoittanut Nicola Yoon. Teoksen pituus on 202. Ethän tyydy vain e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nauttia kirjasta heti kun mielit muun muassa lentokoneessa. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2017-04-26 julkaisijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on helppo tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa kuljetkaan. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät sopivasti mukanasi puhelimessasi. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä kuljet. Kun et ole varma onko tämän lainen sovellus oikea itsellesi, niin onnistut testata tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.