E-kirja

Lue tai kuuntele

Magdalena Hai - Kuolleiden kirja - Paluu Uhriniituntakaiseen maksuttomasti

Tervetuloa Uhriniituntakaiseen! On pelkkää pahaa puhetta, että täällä muka tapahtuisi enemmän selittämättömiä onnettomuuksia kuin muissa vastaavankokoisissa kunnissa. Varsinkaan Uhriniituntakaisen hautausmaassa ei ole kerrassaan mitään kummallista. Täällä ei ole aavebussia kiertämässä öisin, ei pahantahtoisia mustia tonttuja, kostonhimoisia ragemutseja, kirottuja kirjoja tai päättömiä hirvimiehiä.

Kuolleiden kirja - Paluu Uhriniituntakaiseen on hyytävä, ihastuttava ja naurattava kauhutarinakokoelma nuorille. Kirjassa on tarinoita niin keppariharrastajalle kuin gamerillekin, ja novelleissa käsitellään muun muassa ensirakkauden vaikeutta, hiertäviä perhesuhteita ja kuolemaa. Kokoelma on odotettua jatkoa teokselle Haiseva käsi ja muita kauheita tarinoita Uhriniituntakaisesta (2016).

Magdalena Hai on kirjailija ja novellisti, jonka teokset olleet ehdolla lukuisille palkinnoille ja voittaneet mm. Tulenkantajan 2018 (Kurnivamahainen kissa) ja Kirjavan ketun 2014 (Kerjäläisprinsessa). Hain teosten käännösoikeuksia on myyty Saksaan, Venäjälle, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Magdalena Hai

Julkaistu

2020-01-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

102 sivua

Tietoa kirjasta Kuolleiden kirja - Paluu Uhriniituntakaiseen

Lue välittömästi vaiheakas nuoretya Kuolleiden kirja - Paluu Uhriniituntakaiseen, minkä rinnalla koet vertaistaan vailla olevia fiiliksiä. Teoksen on kirjoittanut Magdalena Hai. Kirjan pituus on 102. Tästä digitaalisesta kirjasta löytyy niin ikään äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet bussissa ja se saa myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2020-01-15. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mahtava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä kuunaan oletkaan. Jos sinulla on kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia kirjoja. Maksamalla noin 15€ kk-maksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Usea äänikirjapalveluista antaa samoin vapaan ilmaisjakson, milloin voit rajattomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.