Lue tai kuuntele

Hank Green - Loistavan hullu hanke maksuttomasti

Scifi-mysteeri, joka viihdyttää ja haastaa ajattelemaan

Hank Greenin Ihan mieletön juttu -esikoisteoksen upea jatko-osa, yhtä aikaa vauhdikas scifimysteeri ja pureva yhteiskuntakritiikki, joka uskaltaa kyseenalaistaa ajatuksemme vapaudesta, tulevaisuudesta ja siitä, kuinka suhtaudumme tuntemattomaan.

Carleiksi nimetyt robottipatsaat katosivat yhtä äkisti kuin saapuivatkin – hetkessä. Ne saivat Maassa aikaan tuhoa pelkällä olemassaolollaan, jonka yhtenä seurauksena oli patsaiden löytäjän April Mayn äkkikuuluisuus ja ennenaikainen kuolema.

Kuukausien kuluessa Aprilin ystävistä alkaa tuntua, etteivät he saa koskaan tietää mitä Aprilille todella tapahtui. Mutta yllättäen heidän tielleen alkaa tippua outoja vihjeitä, jotka saavat heidät epäilemään vahvasti, että April saattaa sittenkin olla elossa. Totuuden ja Aprilin etsinnän keskellä jokin tuntuu kasvavan, voima, joka haluaa vangita ihmiskunnan tietoisuuden ja kontrolloida todellisuutta…

Hank Green (s. 1980) on yhdysvaltalainen yrittäjä, muusikko, kouluttaja, tuottaja, vloggaaja ja kirjailija. Green tunnetaan parhaiten YouTube-kanavasta nimeltä Vlogbrothers, jonka hän perusti yhdessä veljensä, kirjailija John Greenin kanssa ja jossa he vloggaavat vuorotellen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hank Green

Julkaistu

2021-04-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Loistavan hullu hanke

Lue nyt jännittävä nuoretya Loistavan hullu hanke, jonka avulla vietät ainutkertaisia fiiliksiä. Kirjan on kirjoittanut Hank Green. Kyseinen nuoretya pitää sisällään 0 sivua, minkä kanssa nauttia moni hetki. Älä missään nimessä jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan kykenet nyt iloita kirjasta silloin kun mielit vaika ratikassa. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2021-04-06 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin mieleinen konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä kuunaan oletkaan. Tarvitset ainoastaan kännykän ja messissä on lukematon määrä kirjoja. Maksamalla noin 10€ kuukausimaksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat sinun elinaikanasi. Mikäli epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.