Lue tai kuuntele

Mackenzi Lee, Disney - Loki - Petoksen nuori jumala maksuttomasti

Petollinen, mutta monien fanittama jumala Loki saa oman sarjansa niin Disney+ kanavalle kuin kirjoina

Loki – ”Where Mischief Lies” aloittaa trilogian, joka kertoo miten nuori Loki, Odinin ottopoika, löytää voimansa ja oman todellisen luonteensa

Ensimmäinen osa sijoittuu 1800-luvun Lontooseen, missä Loki suorittaa Odinin antamaa tehtävää todistaakseen epätoivoisesti olevansa sankarillinen ja kykenevä – hinnalla millä hyvänsä.

Kirjailija Mackenzie Lee on tunnettu ja palkittu kirjaillija, joka nousi New York Bestseller –listalle teoksellaan Gentleman´s Guide To Vice and Virtue.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mackenzi Lee, Disney

Julkaistu

2021-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Loki - Petoksen nuori jumala

Lue välittömästi tapahtumarikas nuoretya Loki - Petoksen nuori jumala, minkä rinnalla elät tavattomia tunteita. Teoksen on kirjoittanut Mackenzi Lee, Disney. Kyseinen nuoretya pitää sisällään 0 sivua, minkä seassa nautiskella jopa moni hetki. Tottakai ei ole silti tarve taipua pelkästään luettavaan versioon, käytettävissä on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on helppo konsti kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja se luo lisäksi kävelystä mielenkiintoisemman. Äänikirjan vetoavana äänenä toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut tuntematon 2021-04-30. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat täysin uudenaikaisen konstin iloita kirjoista. Kunhan sinulla on omistamasi puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Se onnistuu tilittämällä 10 - 15e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä milloinkaan kuljetkaan. Äänikirjojen kokeileminen on kanssa tosi helppoa, sillä voit sitoutumatta yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.