Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maria Turtschaninoff - Maresi maksuttomasti

Ravisuttava tarina kotimaiselta fantasian mestarilta -- Finlandia Junior -voittaja 2014!

Maresi on poikkeuksellisen vaikuttava teos. Kirjailija on onnistunut luomaan täyteläisen ja tyylillisesti huikean tarinan, jonka tiivis kerronta on täynnä latausta. Marja Kyrön taitava suomennos lumoaa lukijat. Turtschaninoff on luonut kokonaisen tolkienilaisen fantasiamaailman, johon myös kaksi hänen aiemmista nuortenromaaneistaan, Arra ja Anaché, sijoittuvat.

Punainen luostari on naisten ja tyttöjen yhteisö ja turvapaikka, jossa kaikki saavat kehittää itseään taipumustensa mukaisesti. Nuori Maresi on jo huomannut, että häntä kiinnostavat eniten kirjat ja lukeminen, uuden oppiminen. Eräänä päivänä luostariin saapuu säikähtäneen oloinen nuori tyttö, Jai. Vähitellen selviää, että Jai pakenee isänsä raivoa. Hurja tapahtumasarja alkaa siitä, kun suuri purjelaiva ilmestyy horisonttiin -- onko Jain isä sotajoukkoineen tulossa? Maresin ja hänen tovereidensa neuvokkuus ja rohkeus pannaan kovalle koetukselle. He joutuvat yhdistämään voimansa äärimmilleen puolustaessaan ihmisen itsemääräämisoikeutta. Turtschaninoff käsittelee suurta teemaa, joka on ihmisen minuus. Itsensä ja kutsumuksensa löytäminen. Ja kun kaikki on saavutettu ja kukoistava tulevaisuus edessä, on jätettävä oma mukavuusalueensa toisten hyväksi. Runollisen kaunis mutta henkeäsalpaavan jännittävä kerronta on lajissaan täysin kansainvälistä tasoa.Finlandia Juniorilla palkittu teos onkin käännetty jo yli 20:lle kielelle!

Filosofian maisteri Maria Turtschaninoff on syntynyt Helsingissä 1977 ja opiskellut Göteborgissa. Karjaalla asuva kirjailija on myös työskennellyt toimittajana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Turtschaninoff

Julkaistu

2018-06-06

Lukija

Anni Kajos

Äänikirjan pituus

309 min

E-kirjan pituus

119 sivua

Tietoa kirjasta Maresi

Lue heti vauhdikas nuoretya Maresi, jonka rinnalla vastaanotat uniikkeja fiiliksiä. Kirjan on kirjoittanut Maria Turtschaninoff. Tämän pituus on 119. Luettavan kirjan ohella tarjolla on myös loistava äänikirja, jonka seassa vietät vähintään 5:09:00 tuntia. Äänikirja on fantastinen tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, bussissa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Kyseisen äänikirjan lukija on Anni Kajos. Kirjan on julkaissut Kustannusosakeyhtiö Tammi 2018-06-06. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat perusteellisesti tuoreen keinon nautiskella kirjoista. Tarvitset pelkästään älypuhelimen niin mukanasi on satoja kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Monet äänikirjapalveluista tarjoaa kanssa ilmaisen kokeilujakson, ja näin pystyt ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.