E-kirja

Lue tai kuuntele

Kirsti Kuronen - Merikki maksuttomasti

Ruusu muutti B-rappuun, kun Meri oli viisi. Siitä lähtien he ovat olleet erottamattomat surusiskot. Ruusun kanssa Meri on soutanut kumiveneellä myrskyyn, nähnyt verikuun, piirtänyt vihkot täyteen mustia sydämiä, tehnyt loputtomasti lettejä ja kuvannut joka ikisen letin vlogiin. Nyt he ovat 14-vuotiaita, ja kesäloman alkaessa Ruusu lähtee kuukaudeksi saaristoon. Sen jälkeen mikään ei ole niin kuin ennen. Ruusu viihtyy yhtäkkiä eri porukoissa, ja Meriä aletaan nähdä paikoissa, joissa hän ei todellakaan ole ollut. Kuka sotkee Merin elämää?

Herkkä säeromaani kertoo ystävyyden kolhuista, eri suuntiin kasvamisesta ja oman voiman löytämisestä.

Kirsti Kuronen on lempääläinen kirjailija, joka kirjoittaa monipuolisesti eri-ikäisille lukijoille. Nuortenromaani Piruettiystävyys sai Topelius-palkinnon vuonna 2011 ja säeromaani Paha puuska valittiin IBBYn kunnialistalle vuonna 2016.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kirsti Kuronen

Julkaistu

2019-09-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

68 sivua

Tietoa kirjasta Merikki

Mielenkiintoinen Merikki on mainio nuoretya, mitä kuunneltaessa ajankulu poistuu tyystin. Kirsti Kuronen on teoksen kirjoittajana. Merikki on pituudeltaan 68 sivua, siis näinollen osuva pituus lukemiseen. Tästä teoksesta löytyy lisäksi äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen keino kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai vaikkapa kävelyllä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2019-09-15. E- sekä äänikirjat lisäävät loistavan sauman iloita mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Se koko homma toimii vaivattomasti, kunhan ainoastaan omistat älypuhelimen. Sovellukset pyörivät normaalisti tietyllä kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan äärettömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Jos vielä epäröit käyttäisitkö tätä palvelua, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.