E-kirja

Lue tai kuuntele

Antti Halme - Metalliveljet ja megabeibit maksuttomasti

YouTube-videon myötä metalliveljien nobadipäivät ovat ohi.

Metalliveljet Ville ja Harri alkavat toteuttaa Villen hulluja ideoita videoiksi. Ville ohjaa, hänet kun on selvästi luotu isompia kuvioita varten. Tähtinäyttelijänä toimii Harri - jäbä, jolla on tarpeeksi pokkaa tai joka on idiootimpi kuin Ville olisi ikinä osannut kuvitella.

Yleensä Villen ja Harrin tuotokset keräävät juutuubissa kohtuullisen yleisön: viimeistä on katsottu peräti 102 kertaa. Kun XXtreme-kurkkupastillille etsitään kilpailun kautta mainosvideota, Ville ja Harri päättävät räjäyttää potin.

Metalliveljien vaiheista kerrotaan myös kirjoissa Tulileikit ja Metalliveljet.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Antti Halme

Julkaistu

2011-07-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

109 sivua

Tietoa kirjasta Metalliveljet ja megabeibit

Lue välittömästi tapahtumarikas nuoretya Metalliveljet ja megabeibit, jonka parissa vietät uniikkeja fiiliksiä. Kirjan teki Antti Halme. Tästä kirjasta löytyy 109 sivua, niiden avulla voit elää jännittäviä elämyksiä. Älä missään nimessä tyydy vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin toimiva tapa kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai esimerkiksi juoksemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2011-07-31. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pääset iloitsemaan kirjoista kokonaan uudella keinolla. Tämä koko homma toimii helposti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä kuunaan liikut. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.