Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Meri Luttinen - Myrskynsilmä maksuttomasti

Kaunis historiallinen fantasiaromaani esikoistekijältä

16-vuotias Kainu joutuu luopumaan entisestä elämästään ja tulevaisuuden haaveistaan, kun hänelle lankeaa suuren tietäjän rooli. Muinaissuomalaiseen fantasiamaailmaan sijoittuva seikkailu kertoo koskettavasti nuoren aikuisen oman paikan etsimisestä ja löytämisestä.

Keskikesän yöttömänä yönä Kainu seisoo punamultakehien reunalla. Nuoret tytöt löytävät riitissä paikkansa emännyyden, äitiyden tai käsityöläisyyden kehistä. Sisimpänä on viisi tietiän kehää, joista voimallisimpaan kukaan ei ole päässyt satoihin vuosiin. Kun Kainu astuu keskimmäiseen kehään, hänen osakseen lankeaa suuri tehtävä – eikä hän ole enää sama. Kainu joutuu lähtemään hurjalle ja pitkälle matkalle, jonka aikana hänen on myös selvitettävä, kuka hän itse on.

Meri Luttinen (s. 1987) on tamperelainen esikoiskirjailija. Hän on opiskellut suomen kieltä ja kirjallisuutta ja työskennellyt suomen opettamisen ja oppimateriaalien parissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Meri Luttinen

Julkaistu

2020-08-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

721 min

E-kirjan pituus

263 sivua

Tietoa kirjasta Myrskynsilmä

Lue heti vauhdikas nuoretya Myrskynsilmä, minkä kanssa vietät imuistoisia elämyksiä. Teoksen tekijänä on ollut Meri Luttinen. Tämä Category on pituudeltaan 263 sivua, näin ollen iloa riittää usemmaksi lukuhetkeksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka mukana koet lukuhetkiä peräti 12:01:41 h. Äänikirja onkin kiva tapa nauttia kirjaa ollessasi sitten junassa, lentokoneessa tai vaikka juoksemassa. Kirjan rentouttavana äänenä toimii tuntematon. Tämän kirjan julkaisi WSOY 2020-08-13. E- ja äänikirjat antavat kiehtovan keinon iloita mukaansatempaavista kirjoista matkalla tai kotona. Kunhan sinulla on oma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös mukanasi lukemattomia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kun vielä epäilet käyttäisitkö palvelua, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.