Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Holly Bourne - Niin käy vain elokuvissa maksuttomasti

Audrey Winters on saanut romantiikasta lopullisesti tarpeekseen. Ensin hänen isänsä hylkäsi perheen toisen naisen takia, ja sitten hänen poikaystävänsä jätti hänet heti ensimmäisen yhteisen yön jälkeen. Audrey päättää nyt keskittyä lukiossa käymänsä mediakurssin lisäksi uuteen työhönsä elokuvateatterissa. Siellä hän kuitenkin tapaa ohjaajan urasta haaveilevan Harryn, joka on kuin kaikkien romanttisten elokuvien kliseekokoelma yhdessä paketissa. Huono idea, siis. Mutta salamarakkaus iskee silti.

Kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin elokuvissa. Tämä vuosisadan rakkaustarina ei sisällä suudelmia lumisateessa, kiiruhtamista lentokentälle tai rakastetun kiipeämistä sisään makuuhuoneen ikkunasta. Siihen kuuluu kipua, hämmennystä, virheitä ja toivoa sekä romanttisen viihteen siirappisten, epärealististen ja vahingollisten kliseiden julistamista pannaan. Niin, ja zombeja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Holly Bourne

Julkaistu

2019-12-04

Lukija

Pirjo Heikkilä

Äänikirjan pituus

545 min

E-kirjan pituus

242 sivua

Tietoa kirjasta Niin käy vain elokuvissa

Niin käy vain elokuvissa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan teki Holly Bourne. Tämä Style of music on pituudeltaan 242 sivua, joten lukemista piisaa useaksi ajankohdaksi. Ethän tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 9:05:33 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella justiinsa siellä jossa ikinä kuljetkaan joten se luo matkastasi jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee Pirjo Heikkilä. Kyseisen teoksen julkaisi Gummerus 2019-12-04. Ääni – sekä myös e-kirja on loistava keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan oletkaan. Tarvitset pelkästään puhelimen jolloin messissä on rajattomasti kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Useat äänikirjapalveluista antaa samoin maksuttoman ilmaisjakson, ja näin pystyt vapaasti yrittää palvelua ilman maksuja*.