E-kirja

Lue tai kuuntele

Sanna Heinonen - Noland maksuttomasti

Tuhat ja yksi tarinaa nuoruudesta -kilpailussa kolmanneksi sijoittunut nuortenromaani on vahva kertomus monikulttuurisesta ystävyydestä ja rakkaudesta jalkapalloon.

Valtteri on kantasuomalainen nuori, afganistanilaistaustainen Babur taas on tullut Suomeen pakolaisena äitinsä ja sisarustensa kanssa, isän kohtalosta ei ole tietoa. Poikien tarina voisi tapahtua missä tahansa suomalaisessa pikkukaupungissa: maahanmuutto puhuttaa ja ilmapiiri on voimakkaan polarisoitunut. Kun mustatakkisten porukka alkaa systemaattisesti vainota poikia, heidän täytyy paeta henkensä edestä. Eräällä tällaisella pakoreissulla Babur neuvoo Valtterille reitin Nolandiin, paikkaan jossa voi olla vapaa ja turvassa. Tuon illan jälkeen pojat hakevat Nolandista toistuvasti voimaa vastoinkäymisiinsä, mutta mikä paikka se oikein on, ja kuka sinne pääsee? Mistä Babur on oppinut sinne reitin?

Noland kertoo tarinan erilaisten perheiden pojista, jotka ystävystyvät ympäristön paineista huolimatta ja kokevat yhdessä muita enemmän. "Allegoria jalkapallon pelipaikoista osoittaa keskikenttäpelaajan merkityksen: samaan aikaan on hyökättävä ja puolustauduttava, pidettävä pää kylmänä ja sydän paikallaan." ‐ Laura Lähteenmäki, kilpailuraadin jäsen

Kajaanissa asuva Sanna Heinonen on toimittaja ja kahden lapsen äiti. Hän on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan journalistiikka. Heinonen on suorittanut Jyväskylässä myös luovan kirjoittamisen perusopinnot. Noland on Sanna Heinosen esikoisteos.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Heinonen

Julkaistu

2018-01-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

91 sivua

Tietoa kirjasta Noland

Noland on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Sanna Heinonen toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen teos on sivumäärältään 91 sivua, siis iloa piisaa usemmaksi hetkeksi. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta vaadittua tyytyä vain luettavaan versioon, lisänä saatavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella täsmälleen siellä missä milloinkin liikutkaan ja se luo matkastasi kiehtovamman. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2018-01-10. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin mahtava konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan menet. Tämä koko homma toimii vaivattomasti, jos omistat kännykän. Tämä kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikänään menetkään. Jos et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen palvelu sopiva itsellesi, niin pystyt yrittää tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.