E-kirja

Lue tai kuuntele

Aleksi Delikouras - Nörtti maksuttomasti

FINLANDIA JUNIOR -PALKINTOEHDOKAS 2012

”Mutsi jaksaa vinee himassa, että oon aina koneella enkä siivoo. Miten se jaksaa valittaa samasta asiasta vuodesta toiseen.”

DragonSlayer666 elää mieluiten virtuaalimaailmassa – vain tietokoneriippuvuudesta huolestunut äiti voisi estää häntä tulemasta maailman parhaaksi pelaajaksi!

Nuori mies raportoi elämäänsä vimmaisella nörttiliturgiallaan koneella 24/7 ja kommentoi hankaliakin asioita: koulukiusaamista ja pelimaailman tarjoamaa pakoa.

Elämää eivät helpota äidin kreikkalainen poikaystävä, koulun ihqutteleva pissisparvi, ylireagoiva hattunatsireksi ja arkkivihollinen hege91, joka luulee olevansa mestari battlefieldissä. Onneksi on yksi punatukkainen tyttö, joka muistuttaa Resident Evilin Milla Jovovichia.

Supersuosituissa Nörtti-videoissa esiintyvä Dragon- Slayer666 on saanut jo yli 620 000 katselukertaa, ja lähes 4000 fania on löytänyt suosikkinsa myös Facebookista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Aleksi Delikouras

Julkaistu

2012-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

133 sivua

Tietoa kirjasta Nörtti

Nörtti on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Aleksi Delikouras. Kyseinen nuoretya pitää sisällään 133 sivua, minkä rinnalla olla vaikka moni ilta. Digitaalisen kirjan ohella tarjolla on äänikirja, minkä seassa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella ihan siellä missä kuljetkaan ja se tekee matkastasi kiinnostusta herättävän. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on julkaistu 2012-02-28 ja kirjan julkaisijana on Otava. Käynnistä oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen jolloin pystyt nautiskelemaan kirjoista tyystin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat haluamasi ohjelman. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole vuorenvarma onko tämän vertainen palvelu kelpo sinulle, niin pystyt yrittää tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.