Äänikirja

Lue tai kuuntele

Chris Bradford - Nuori samurai: Lohikäärmeen tie maksuttomasti

Menestyssarjan päätösosa huipentaa Jack Fletcherin soturin taipaleen. Riittävätkö mestari Masamoton opit taistelussa ninja Lohikäärmeensilmää vastaan?

Kesäkuussa 1613 Japani elää sodan uhan alla, ja myös urheat samurait joutuvat valitsemaan puolensa. Kun veri alkaa virrata, Jack Fletcherin soturintaidot joutuvat äärimmäiseen koitokseen. Riittävätkö legendaarisen mestari Masamoton opit ja miekankäytön salat pitämään Jackin hengissä? Ystäviensä avulla Jack on valmis uhmaamaan hurjia vaaroja voittaakseen vastustajansa ja hankkiakseen takaisin murhatun isänsä kalleimman aarteen. Myös ninja Lohikäärmeensilmä on vaarallisempi kuin koskaan, ainoana päämääränään saada nuori samurai hengiltä hinnalla millä hyvänsä. Entä pitävätkö vihollisen Jackin isää koskevat väitteet paikkansa?

Lohikäärmeen tie huipentaa seikkailutarinan, jossa nousevan auringon maa ja sen kamppailulajien perinne heräävät henkiin kiehtovalla tavalla. Se on ylistys uskollisuudelle, uhrautuvalle mielelle ja miekoille, joilla on hyvä sielu.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Chris Bradford

Julkaistu

2017-02-21

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

725 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Nuori samurai: Lohikäärmeen tie

Sähköistävä Nuori samurai: Lohikäärmeen tie on upea nuoretya, mitä kuunneltaessa aika häviää täysin. Tämän on kirjoittanut Chris Bradford. Tämän pituus on 0. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä innoittamana vietät lukuhetkiä peräti 12:05:43 h. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä missä milloinkin kuljet eli se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Äänikirjan lukijana on Aku Laitinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-02-21 julkasijan StorySide FI toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle täysin uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat valitsemasi kirjasovelluksen. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Kun yhä epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.