E-kirja

Lue tai kuuntele

Laura Lähteenmäki - Nutcase maksuttomasti

Jopa pähkinän murunen riitti laukaisemaan kohtauksen.

Nuortenromaani totuuden ja harhan rajamailta.

Saimi ja Juho. Juho ja Saimi. Maalla asuvat sisarukset, jotka ovat aina olleet yhdessä. He kääntävät toistensa lauseet ympäri, puhuvat biisilainauksin ja ajattelevat kuin yhteisin aivoin. Tai ajattelivat. Kun Juho lähtee kaupunkiin lukioon, Saimi jää yksin. Helpompaa kuin hankkia uusia ystäviä on paeta nettiin. Saimi on pian koukussa blogiin, jota luulee veljen lukevan, ja kokee jännittävää yhteyttä sen kirjoittajan kanssa. Blogi alkaa ohjata hänen valintojaan, todellisuus sekoittua netin todellisuuteen. Kuka blogia pitävä Sumu oikein on?Lähteenmäen romaani herättää pohtimaan, miten pienistä aineksista teemme oletuksia ja miten mikään ei ole välttämättä niin kuin luulemme.Kirjaan liittyvä blogi lelunionpakattu.vuodatus.net avataan kirjan ilmestyessä ja lukija voi seurata blogia kokonaisuudessaan.

Laura Lähteenmäki (s. 1973) kirjoittaa sekä nuorille että aikuisille. Nuortenkirjailijana hän on saanut lukuisia tunnustuksia: Arvid Lydecken -palkinnon, IBBY:n kunniamaininnan, ollut Finlandia Junior -palkintoehdokkaana sekä kolmesti Topelius-palkintoehdokkaana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Laura Lähteenmäki

Julkaistu

2016-02-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Nutcase

Mielenkiintoinen Nutcase on ihastuttava nuoretya, mitä kuunnellessa ajankulu unohtuu aivan. Tämän loistavan teoksen on raapustanut Laura Lähteenmäki. Kyseinen nuoretya pitää sisällään 124 sivua, joiden rinnalla iloita jopa moni hetki. Digitaalisen kirjan vierellä saatavilla on myös mahtava äänikirja, minkä kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyvä käytäntö nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, taksissa tai vaikka juoksemassa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-02-12 julkaisijan WSOY toimesta. Ääni – sekä e-kirja on hyvä konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään kuljet. Äänikirjat ja e-kirjat liikkuvat helposti mukana omassa älypuhelimessasi. Se onnistuu suorittamalla 10 - 15euron kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan menetkään. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoavat vapaata kokeilujaksoa milloin kykenet vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja ja valita onko sovellus justiinsa sinulle sovelias.