E-kirja

Lue tai kuuntele

Kalle Veirto - Ohuin ja hauskin kirja maksuttomasti

Martti, 17, on ajautunut elämässään pienoiseen pattitilanteeseen. Rahalle on reikiä kotona ja kohta myös koulussa, ja paras keino ansaita riihikuivaa on laatia menestyksellinen novelli ja napata koululaisten kirjoituskilvan pääpalkinto. Mutta miten ihmeessä se onnistuisi, kun pohjana on vain plagiaatiksi väitetty runo yläkoulussa ja kirjailijan luento kirjoittamisen saloista? Ja yksi radiomastokin pitäisi välissä maalata Velton ja Kullin kera...

Ohuin ja hauskin kirja on tarina alkuvoimaisesta luovuudesta ja kirjoittamisen vaikeudesta ja helppoudesta, miten sen nyt ottaa. Se kruunaa tien, jolle Ohut hauska kirja ja Ohut hauska kirja 2 lukijansa johdatteli.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kalle Veirto

Julkaistu

2020-03-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

49 sivua

Tietoa kirjasta Ohuin ja hauskin kirja

Kuuntele heti mielenkiintoinen nuoretya Ohuin ja hauskin kirja, jonka mukana vietät tavattomia tuntemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Kalle Veirto. Tämän pituus on 49. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan pakko tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, tarjolla on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa olitpa metrossa, taksissa tai esimerkiksi kävelyllä. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-03-06 julkaisijan Otava toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät miellyttävän mahdollisuuden nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa ja kotona. Äänikirjat ja e-kirjat siirtyvät mukvasti mukanasi omassa puhelimessasi. Tilittämällä sovitun kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Äänikirjojen koettaminen on myös todella mutkatonta, koska pystyt rajattomasti testata sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.