E-kirja

Lue tai kuuntele

Sanna Eeva - On luvattu leudompaa maksuttomasti

17-vuotiaan Saagan elämässä ei ole kotiintuloaikoja, äidin tekemiä makaronilaatikoita tai perhelomia Lapissa. Saagan elämässä on Eppu, kiivas ja arvaamaton hevonen, josta Saaga pitää huolta kuin lapsestaan. Ilman Eppua ei olisi mitään - ei pakopaikkaa, ei päämäärää, ei ystävää, ei tulevaisuutta. Talven pimeimpinä kuukausina Saaga punnitsee suhdettaan Eppuun, alkoholistivanhempiinsa ja talleilla työskentelevään Juhoon, jonka kanssa saattaisi unohtaa elämänsä edes hetkeksi. Kun talvi vaihtuu kevääksi, Saaga tietää viimein, missä hänen paikkansa on.

Sanna Eevan käsikirjoitus vakuutti Tiina 2006 -kilpailun tuomariston poikkeuksellisella herkkyydellään. Saagan surua ja sisukkuutta sekä vahvaa sidettä Eppuun kuvataan tekstissä pakahduttavan todentuntuisesti ja kypsästi. On luvattu leudompaa on Sanna Eevan esikoisteos.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Eeva

Julkaistu

2011-10-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

116 sivua

Tietoa kirjasta On luvattu leudompaa

Mielenkiintoinen On luvattu leudompaa on mainio nuoretya, mitä lukiessa aika katoaa tykkänään. Sanna Eeva on kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 116. Älä jää pelkästään e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mahtava konsti nauttia kirjaa ollessasi junassa, taksissa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2011-10-15 julkaisijan Otava toimesta. E- sekä äänikirjat antavat miellyttävän tilaisuuden nautiskella kiinnostavista kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat sopivan sovelluksen. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan menet. Mikäli edelleen epäilet käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.