E-kirja

Lue tai kuuntele

Jukka-Pekka Palviainen - Opeta minut lentämään maksuttomasti

Ilonan naapuriin muuttaa arvoituksellinen Vertti, joka ei poistu kotoaan kuin postilaatikolle. Vertti käy kotikoulua ja lentää iltaisin ympäri maailmaa. Vähä vähältä hän uskaltaa päästää Ilonan lähelleen kertomaan elämästä kotikadun ulkopuolella. Elämästä, johon kuuluvat taidelukio, komea ja tunnettu ilmaisutaidonopettaja Karri, entinen koulukiusaaja Milli, tämän ykköskohde Tytti ja Tytin isoveli Osku, joka vie Ilonan vakavampien pohdintojen ääreen kuin kukaan koskaan aikaisemmin.

Nopein leikkauksin ja säkenöivän dialogin voimin etenevä nuortenromaani on jälleen uusi taidonnäyte tuoreelta Laivakello-voittajalta Jukka-Pekka Palviaiselta. Hän kuvaa vastaansanomattoman hauskasti nuoruuden huumaa ja ihmissuhdesotkuja, mutta ottaa luontevasti tarinaansa mukaan myös outolinnut ja väliinputoajat.

Jukka-Pekka Palviainen on sastamalalainen kirjailija, joka on saanut teoksistaan Topelius-palkinnon vuonna 2012 ja Laivakello-palkinnon vuonna 2018.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka-Pekka Palviainen

Julkaistu

2019-01-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

78 sivua

Tietoa kirjasta Opeta minut lentämään

Kuuntele heti mielenkiintoinen nuoretya Opeta minut lentämään, minkä kanssa vietät uniikkeja tunteita. Jukka-Pekka Palviainen toimii teoksen kirjoittajana. Opeta minut lentämään on pituudeltaan 78 sivua, elikä vallan asiallinen pituus lukemiseen. Älä missään nimessä tyydy yksin digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan onnistut nauttia kirjasta heti kun tahdot esim bussissa. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Otava 2019-01-15. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on hyvä konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan kuljetkaan. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit sopivan ohjelman. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen koettaminen on myös äärimmäisen mutkatonta, koska voit vapaasti testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.