Lue tai kuuntele

Kiera Cass - Perijätär maksuttomasti

Uusi Valinta on alkanut: 35 kosijaa, yksi prinsessa.

Valinta ei ole Eadlynille vaihtoehto, se on hänen kohtalonsa. Perijätär on Kiera Cassin romanttisen fantasiasarjan neljäs osa.

Prinsessa Eadlyn on koko elämänsä ajan kuullut tarinoita pelistä, josta hänen vanhempiensa rakkaus sai alkunsa. Nyt on hänen vuoronsa osallistua Valintaan ja löytää todellinen rakkaus. Hän aloittaa pelin epäileväisenä, mutta saa huomata, että pelissä todella on oma taikansa.

Kiera Cass on opiskellut historiaa ja valmistunut Radfordin yliopistosta. Hänen kirjansa ovat nousseet New York Timesin Bestseller-listan ykköseksi ja Valinta-kirjasta kuvataan Netflix-elokuvaa. Cass inhoaa lentämistä, salaatteja sekä sitä, että ihmiset eivät käytä ajaessaan vilkkua. Hän rakastaa toimistotarvikkeita, poikabändejä ja jälkiruokia. Lue lisää Cassin kirjoista: kieracass.com.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kiera Cass

Julkaistu

2021-02-15

Lukija

Anni Kajos

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Perijätär

Kuuntele nyt touhukas nuoretya Perijätär, minkä parissa vietät ainutlaatuisia kokemuksia. Kiera Cass toimii teoksen kirjoittajana. Teoksesta löytyy 0 sivua, minkä avulla on mahdollista vastaanottaa ainutkertaisia oivaluksia. Sinun ei ole kuitenkaan välttämätöntä taipua vain luettavaan versioon, vaan saatavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, puolestaan saatat nyt nautiskella kirjasta missä tahansa mielit kuten bussissa. Tässä lukijana on Anni Kajos. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-02-15 julkasijan tuntematon toimesta. Pane alulle heti äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista kokonaan uudella tavalla. Tämä koko juttu toimii helposti, kun vain omistat puhelimen. Suorittamalla noin 15€ kk-maksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Monet ohjelmista tarjoaa lisäksi maksuttoman ilmaisjakson, siten voit ilmaiseksi testata sovellusta ilman euroakaan*.