E-kirja

Lue tai kuuntele

Jukka-Pekka Palviainen - Perjantai on hyvä päivä lähteä maksuttomasti

Rauma - Pori - Tampere - Helsinki - Sastamala - Naantali - Rauma

Lotan isä on pakomatkalla, ja Lotalle tulee pakottava tarve löytää hänet. Hän tapaa puistossa mukavan pojan, joka saattaisi olla sopivaa matkaseuraa. Perjantai on hyvä päivä lähteä. Kaksikko matkaa halki Suomen keikkabussin, rekan ja veneen kyydissä. He etsivät isää ja löytävät maailman.

Perjantai on hyvä päivä lähteä on komea kirjallinen road trip, kahden nuoren herkkä ja hauska kohtaaminen. Jukka-Pekka Palviaisen edellinen nuortenromaani Joku vieraileva tähti sai Topelius-palkinnon vuonna 2012.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka-Pekka Palviainen

Julkaistu

2014-03-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

61 sivua

Tietoa kirjasta Perjantai on hyvä päivä lähteä

Lue heti tapahtumarikas nuoretya Perjantai on hyvä päivä lähteä, minkä parissa koet ainutlaatuisia hetkiä. Tämän fastastisen teoksen on tehnyt Jukka-Pekka Palviainen. Kyseisestä kirjasta löytää 61 sivua, niiden rinnalla on mahdollista viettää upeita oivaluksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä keskuudessa vastaanotat jopa 0:00:00 h. Äänikirja on mukava keino kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2014-03-10 julkasijan Otava toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin helppo konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään menetkään. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät sopivasti mukana omassa kännykässäsi. Tämä kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan liikut. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.