E-kirja

Lue tai kuuntele

Selma Lagerlöf - Peukaloisen retket villihanhien seurassa maksuttomasti

"Hän näki sen, mutta ei ollut uskoa silmiään. Mikä alussa oli hämärän peitossa, muuttui selkeämmäksi, ja lopulta sen erotti selvästi. Arkun päällä istui haltija, hajareisin, niin se vain oli".

Ilkeän Niilon tapaaminen haltijan kanssa on kohtalokas tapahtuma. Niilo on villi, ja hänestä on hauskaa kiusata kotitalonsa eläimiä. Mutta kun Niilo pyydystää haaviinsa haltijan, on hänen kujeellaan vakavia seurauksia. Haltija muuttaa Niilon itsensä – peukaloisen – kokoiseksi. Tämän jälkeen Niilo tarrautuu villihanhen selkään ja lähtee pitkälle matkalle halki Ruotsin upeiden maisemien – Skoonesta Lappiin ja taas takaisin Skooneen.

Peukaloisen retket villihanhien seurassa ilmestyi kahdessa osassa vuonna 1906 ja 1907. Lastenkirjasta on tehty useita elokuvia ja tv-sarjoja, muun muassa vuonna 1962 Kenne Fantin ohjaamana. Lisäksi se on käännetty useille kielille.

Selma Lagerlöf kirjoitti Peukaloisen retket villihanhien seurassa alunperin tilaustyönä maantiedon ja historian oppikirjaksi. Lastenkirja tavoitti kuitenkin laajemman lukijakunnan ja siitä tuli yksi Lagerlöfin tunnetuimmista ja rakastetuimmista kirjoista – myös aikuisten piirissä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Selma Lagerlöf

Julkaistu

2018-11-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

516 sivua

Tietoa kirjasta Peukaloisen retket villihanhien seurassa

Jännittävä Peukaloisen retket villihanhien seurassa on loistava nuoretya, jota kuunnellessa ajankulu haihtuu kerrassaan. Teoksen tuotti Selma Lagerlöf. Lukemista löytyy 516 sivua, niiden kanssa kykenet tuntea ainutlaatuisia hetkiä. Digitaalisen kirjan lisäksi saatavilla on myös äänikirja, minkä kera vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja on erinoimainen konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, autossa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2018-11-12. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on mukava tapa lukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa menet. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat kulkevat mukavasti mukanasi kännykässäsi. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.