Äänikirja

Lue tai kuuntele

Asta Ikonen - Ponikartanon aarre maksuttomasti

Peppi perheineen lähtee kesänviettoon tylsäntuntuiseen lomakartanoon, mutta onneksi mukaan pääsee paras ystävä Elsa, joka on heppatyttö kuten Peppikin. Kartanossa onkin yllättäen poneja kesävieraiden käyttöön sekä mukava Matleena, johon tytöt tartuttavat hevoshulluutensa. Tästä näyttää siis tulevan oikein ihana ja rentouttava heppaloma!

Toisin kuitenkin käy, kun tämä kolmen kopla ryhtyy selvittämään kartanon maille kätketyn aarteen salaisuutta. Pari muutakin henkilöä on kiinnostunut aarteen piilopaikasta, ja tytöt saavat kokea henkeäsalpaavan jännittäviä hetkiä. Etsivätoimisto saa vahvistusta, kun joukkoon liittyy vielä kesävieras Noora.

Onko aarretta oikeasti edes olemassa, ja jos on, millainen se mahtaa olla? Sen nerokkaat tytöt selvittävät lopulta, ja roistotkin napataan kiinni heidän ansiostaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Asta Ikonen

Julkaistu

2018-11-27

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

225 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ponikartanon aarre

Lue välittömästi lumoava nuoretya Ponikartanon aarre, minkä parissa tunnet tavattomia kokemuksia. Tämän erinomaisen kirjan on kynäillyt Asta Ikonen. Kyseisestä kirjasta löytyy 0 sivua, minkä avulla kykenet tuntea mahtavia hetkiä. Lisänä digitaalisesta kirjasta onnistuu lisäksi äänikirja versio, jonka kestoaika on 3:45:29 tuntia. Äänikirja voi olla mukava konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet autossa ja tekee lisäksi iltalenkistä kivemman. Kirjan on lukenut Maija Lang. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-11-27 julkasijan Lind & Co toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät nautittavan sauman nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Mikäli sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä ikänään menet. Kirjojen yrittäminen on kanssa vilpittömän vaivatonta, sillä kykenet rajattomasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.