Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Salla Simukka - Punainen kuin veri maksuttomasti

Olipa kerran tyttö, joka oppi pelkäämään.

Trilleri joka pitää otteessaan kuin hyytävin pakkanen. Punainen kuin veri aloittaa vetävän trilleritrilogian, jonka pääosassa on vahva ja itsenäinen Lumikki Andersson.

Pimiöön on ripustettu kuivumaan pestyjä viidensadan euron seteleitä. Ilmassa leijuu vanhan veren haju. Lumikki Anderssonin periaatteena on olla sotkeutumatta asioihin, jotka eivät hänelle kuulu, mutta seteleiden löytäminen kiskaisee hänet keskelle kansainvälistä huumebisnesvyyhtiä. Alati kiihtyvä tapahtumien pyörre heittää Lumikin hengenvaarallisiin tilanteisiin, pakenemaan kylmäverisiä rikollisia ja lopulta salaisiin Jääkarhun juhliin. Tapahtumien taustalla talvi on kylmempi kuin vuosiin, ja pakkanen kurittaa Tampereen katuja.

Salla Simukka on tamperelainen nuortenkirjailija, jonka Lumikki-trilogia on ollut huikea maailmanmenestys.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Salla Simukka

Julkaistu

2014-05-29

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

387 min

E-kirjan pituus

146 sivua

Tietoa kirjasta Punainen kuin veri

Lue välittömästi jännittävä nuoretya Punainen kuin veri, jonka mukana saat vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Tämän mahtavan kirjan on tehnyt Salla Simukka. Tämä kirja on pituudeltaan 146 sivua, siis kirjaa piisaa usemmaksi hetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä messissä vastaanotat lukuhetkiä jopa 6:27:49 h. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä jossa milloinkin kuljet ja se luo matkasta kiinnostavamman. Tämän kirjan lukijana toimii Anna Saksman. Kirjan on julkaissut Tammi 2014-05-29. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Tarvitset vain puhelimen jolloin messissä on mittaamattomasti kirjoja. Sitten kun tahdot päästä kunnollisesti äänikirjojen pauloihin, niin sinun alkaa vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin käytössäsi on valtava kokoelma erilaisia äänikirjoja. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua ja näin saat rajoituksetta testata kahden viikon ajan kirjoja ja valita onko sovellus sinulle otollinen.