E-kirja

Lue tai kuuntele

Marja-Leena Tiainen - Rakas Mikael maksuttomasti

Nenäliinat esiin!

Rakas Mikael on Marja-Leena Tiaisen suosituimpia nuortenromaaneja.Teos on myös käännetty useille kielille ja se on saanutTopelius-palkinnon.

Koskettavan rosoisen tarinan kertoo16-vuotias Mikael. Särmikästä poikaa jäävät kaipaamaan isoveli, vanhemmat ja bändikaverit. Ja ennen kaikkea suhteellisen tuore tyttöystävä Roosa , joka pian tajuaa odottavansa Mikaelin lasta - 15-vuotiaana! Pojan perhe saa asian selville, ja seuraa tahtojen taistelu siitä, kenen elämästä ja lapsesta oikein onkaan kysymys. Roosan omasta perheestä ei ole apua eikä tukea, mutta sotkeutuuko Mikaelin perhe liikaakin tilanteeseen? Laaja fanijoukko keskustelee kirjasta netissä vuodesta toiseen. Eikä ihme, sillä Marja-Leena Tiaisella on hieno kyky eläytyä nuorten maailmaan ja tunne-elämään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marja-Leena Tiainen

Julkaistu

2016-03-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

138 sivua

Tietoa kirjasta Rakas Mikael

Kuuntele nyt tapahtumarikas nuoretya Rakas Mikael, minkä kera tunnet vertaistaan vailla olevia elämyksiä. Kirjan teki Marja-Leena Tiainen. Tämä nuoretya pitää sisällään 138 sivua, joiden parissa nauttia useampi tovi. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta pakollista rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, sen sijaan kuunneltavissa on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin hyödyllinen keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet liikkumassa ja saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2016-03-10 julkaisijan Tammi toimesta. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen niin pystyt nautiskelemaan kirjoista aivan uudenaikaisella keinolla. Silloin kun sinulla on ikioma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Mikäli tahdot päästä kunnolla kirjojen maailmaan, sinun alkaa vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ ja käytössäsi on isokokoinen kokoelma erilaisia äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua ja näin kykenet vapaasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja kokeilla onko palvelu sinulle otollinen.