Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Inti Chavez Perez - Respektiä - seksikirja pojille maksuttomasti

Kirja seksistä nuorille miehille, jotka janoavat tietoa omasta kehostaan ja seksuaalisuudestaan.

Respektiä on seksikirja pojille sisältää maanläheistä opastusta omasta kehosta, flirttailusta, suostumisesta ja kieltäytymisestä, nautinnosta sekä varsinaisesta muhinoinnista. Lisäksi teoksessa puidaan miehenä olemiseen liittyviä myyttejä ja käsityksiä. Kirja kasvaa suorasukaisesta hassuttelusta merkittäväksi, nykyaikaiseksi käsikirjaksi seksistä, parisuhteista, sukupuolesta ja tasa-arvosta.

Suomentaja Juha Hurme toteaa: "Sanotaan, etteivät pojat lue kirjoja. Se riippuu kirjasta. Tätä he ryntäävät lukemaan. Se on hyvä, sillä 'Respektiä - seksikirja pojille' tekee heistä viisaampia ja vahvempia."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Inti Chavez Perez

Julkaistu

2020-06-01

Lukija

Aarne Linden

Äänikirjan pituus

322 min

E-kirjan pituus

128 sivua

Tietoa kirjasta Respektiä - seksikirja pojille

Kuuntele vaiheakas nuoretya Respektiä - seksikirja pojille, jonka parissa vastaanotat vertaistaan vailla olevia tuntemuksia. Tämän mielenkiintoisen teoksen on raapustanut Inti Chavez Perez. Respektiä - seksikirja pojille on pituudeltaan 128 sivua, elikä oikein osuva pituus luettavaksi. Tietenkin ei ole onneksi välttämätöntä taipua pelkästään luettavaan versioon, poimittavana on myös 5:22:36 h pitkä äänikirja. Äänikirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan kykenet nautiskella kirjasta milloin haluat esimerkiksi pyöräilessä. Tämän kirjan sinulle lukee Aarne Linden. Kirja on julkaistu 2020-06-01 ja kirjan julkaisijana toimii Gummerus. E- ja äänikirjat antavat helpon keinon nauttia kiehtovista kirjoista matkustaessa tai kotona. Tarviit vain puhelimen ja messissä on mittaamattomasti kirjoja. Tilittämällä sovitun kk-maksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei epäilemättä lopu kirjat sinun elinaikanasi. Jos vielä epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.