E-kirja

Lue tai kuuntele

Teemu Nikki, Jani Pösö - Sekasin - Vitun hyvin menee maksuttomasti

Räjähdysmäisen suosion saavuttaneen, palkitun nuortensarjan käsikirjoitukset nyt kirjana! Mukana ennen julkaisematonta materiaalia.

Papillon, Lumikki, Satakieli ja Hyde ovat päässeet psykiatrisen sairaalan suljetulta osastolta ja edessä on loistava tulevaisuus - vai onko?

Hyde yrittää löytää asunnon päästäkseen vanhempiensa nurkista. Papillon tulee vedetyksi syvemmälle isänsä hämäräbisneksiin. Satakielen on vaikea kohdata maailmaa sairaalan ulkopuolella, ja hän hakee Lumikista liittolaista. Elämä vapaana ei ehkä olekaan ihmisen parasta aikaa, ainakaan, jos vihollisia ovat läheiset ja oma mieli.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Teemu Nikki, Jani Pösö

Julkaistu

2020-05-29

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

93 sivua

Tietoa kirjasta Sekasin - Vitun hyvin menee

Kiintoisa Sekasin - Vitun hyvin menee on jännä nuoretya, mitä luettaessa aika unohtuu kokonaan. Tämän uskomattoman kirjan on laatinut Teemu Nikki, Jani Pösö. Sekasin - Vitun hyvin menee on pituudeltaan 93 sivua, siis mainio pituus luettavaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä messissä koet jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin loistava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet autossa ja se saa lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan lumoavana kertojana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2020-05-29. Pane alulle saman tien äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen ja kyet nautiskelemaan kirjoista uudella tavalla. Tämä koko homma sujuu luonnikkaasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on myös suunnattoman vaivatonta, sillä voit esteettömästi yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.